Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sinem yurdanurun cesdı bulunduuuuuu....

sinem yurdanurun cesdı bulunduuuuuu....
0
43

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
sinem yurdanurun cesdı bulunduuuuuu 'Başkasıyla da seviştim' sözü sonu oldu Bursa'da 3 yıl önce ortadan kaybolan ve bir uçurumun dibinde kemikleri yer alan Sinem Yurdanur'u kıskançlık krizine giren sevgilisi Emrah Kaya'nın öldürdüğü ortaya çıktı 1548627108 1548627108 sinemyurdanuruncesdibulunduuuuuu5c4e2ca7f2a55sinemyurdanuruncesdibulunduuuuuu5c4e2ca7f2a55 http:icdnpostacomtreditorHD2622019fft2mm1482841 Sinem'i öldüren sevgilisi Emrah Kaya (solda), Sinem Yurdanur (sağda) Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu Elektrik Bölümü 2’nci derslik öğrencisi Sinem Yurdanur, 2010 yılı temmuz ayında sınava girmek için İstanbul Çatalca’dan geldiği İnegöl’de ortadan kayboldu Sinem Yurdanur tüm aramalara rağmen bulunamadı Sinem Yurdanur’un en son İnegöl’e geldiği gün, Kültürpark’ta bir çok suçtan kaydı yer alan sevgilisi Emrah Kaya ile görüldüğü ortaya çıktı Olayla ilgili gözaltına alınan Emrah Kaya, Sinem’in kaybolmasıyla hiçbir ilgisinin bulunmadığını söyleyince özgür bırakıldı Emrah Kaya, geçen sene Mart ayında uyuşturucu operasyonu kapsamında düzenlenen operasyonda gözaltına alınacağı sırada, yan tabanca ile göğsüne tek el alev ederek yaşamına son verdi ’VİCDAN AZABINA DAYANAMIYORUM’ Sinem Yurdanur’un kaybolması olayını araştırmayı sürdüren polis, genç kızın intihar eden sevgilisi Emrah Kaya’nın yakın arkadaşı olan ve aynı operasyon kapsamında esir bulunan Rıfat A ile Cumhuriyet Savcılığı'ndan alınan izinle cezaevinde bir defa daha görüştü Polisin Bildiğin varsa söyle Sinem’in annesi ve babası kan ağlıyor Asistan oldemesi aleyhinde Bitmiş Zaten Sinem rüyalarıma giriyor Vicdan azabına dayanamıyorum’ yanıtını veren Rıfat A, Sinem’i Emrah Kaya’nın öldürdüğünü söyledi 'BAŞKASIYLA DA SEVİŞTİM' DEYİNCE Durum günü, Emrah’ın Sinem’i terminalden alıp evine getirdiğini, burada birlikte olduklarını kaydeden polis şöyle dedi: Sinem, sevgilisi Emrah Kaya ile o gün birlikte oluyor Cinsel ilişkiye giriyorlar Rıfat’ın söylediğine göre Sinem yatakta sevgilisine, ’Ben başka biriyle de ilişkiye girdim’ demiş Bunun üstüne Emrah sevgilisinin kafasını tutup tek hareketle boynunu kırmış Daha Sonra cesedi elbise dolabına koymuş Peşinde asistan olması için Rıfat’ı aramış Bunlar da battaniye ve çarşafa sarılı cesedi Çayyakan Köyü Boğazova mevkiinde uçuruma atmışlar id SAÇ VE KEMİKLERİ BULUNDU Polis, Cumhuriyet Savcısı’ndan alınan özel izinle cezaevinden çıkartılan Rıfat A’yı bugün, cesedi attıklarını söylediği yere götürdü Çevrede yapılan aramada battaniyeye sarılı olan ve içerisinde sadece saç ve kemiklerin bulunduğu cesede ulaşıldı İNEGÖL İLÇE GÜVENLIK MÜDÜRÜ:40 BİN TELEFON GÖRÜŞMESİNİ İNCELEDİK İnegöl’de esrarengiz şekilde ortadan kaybolan ve 3 sene sonradan cesetine ulaşılan Uludağ Üniversitesi Iş Yüksekokulu 2’nci Derslik öğrencisi Sinem Yurdanur’u araştıran İnegöl İlçe Güvenlik Müdürü Murat Sevinç, olayın aydınlanması için Sinem ve arkadaş grubunun yaptığı yaklaşık 40 bin telefon görüşmesini mercek altına aldıklarını açıkladı Son 7 ayda bu cinayeti araştırması için özel olarak 3 karakter ekip kurduklarını belirten İlçe Emniyet Müdürü Murat Mutluluk, Emrah, Sinem’i öldürdükten sonradan telefon açtığı Rıfat A ile meyhanede buluşma ihtiyacı duyuyor Burada işlediği cinayeti kendisine anlatıyor Arkasında Rıfat’ı, ’Benim evde televizyonum bozuk Gel onu alıp tamire getirelim’ diyor Rıfat kabul ediyor Eve girince ceseti ona gösteriyor ve ’artık sende bu cinayete ortak oldun’ diyerek ceseti alıp anlamsız bir araziye atıyorlar Cezaevinde sürekli görüştüğümüz Rıfat’ın, Emrah’ın yakın arkadaşı olması nedeniyle olayı bildiğini varsayım ediyorduk O gün psikiyatrist ile ziyaretine gittik ve bu şekilde kendini ikna ettikdiye konuştu KEMİK VE SAÇLARI POŞET İÇERSİNDE TAŞINDI Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde cesedi bulunan Sinem Yurdanur’un kemik ve saçları polisler tarafından poşet içersinde Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na getirilerek teslim edildi Polis olay yerinde takriben 4 saat yaptığı araştırmada Sinem’in bırakıldığı uçurumdaki toprak ve taş numunelerinden de aldı Polis 5 öbür delil çantasına konulan kanıtları güvenlik müdürlüğüne götürdü Sinem Yurdanur’un kemik ve saçları yapılacak DNA’dan sonra ailesine teslim edilmesi bekleniyor  

858,496Konular
981,781Mesajlar
29,852Kullanıcılar
han53Son üye
Üst Alt