Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sinema projelerine destek

sinema projelerine destek
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
sinema projelerine destek Kültür ve Turizm Bakanlığının sinema projelerine vereceği destekten faydalanmak için 602 başvuru yapıldı Başvuru yapanlar aralarında ünlü yönetmenler de bulunuyor AA muhabirinin edindiği bilgiye takriben, Kültür ve Turizm Bakanlığının sinema projelerine yılda iki kere verdiği desteğin ilki için, 602 başvuru geldi 1549039038 1549039038 sinemaprojelerinedestek5c5475c37d31dsinemaprojelerinedestek5c5475c37d31d http:wwwmedyapazaricomimageskulturfilm ​''Senaryo Diyalog Yazım ve Geliştirme'' için 150, ''Belgesel Üretim'' için 102 başvuru formu gelirken, ''Uzun Metrajlı Kurgu Film'' dalında 91 proje başvurusu yapıldı Destek için en fazla kullanım ise 240 ile ''Amatör Üretim'' dalında oldu Hem, ''Animasyon''da 5, ''Belgesel Film Yapım Geliştirme''de 5, ''Üretim Sonrası''nda 5, ''Kısa Film Yapım''da 2, ''Kurgu Film''de 2 takviye başvurusu gerçekleşti Geçen yıl, benzer dönemde 436 proje için takviye talebinde bulunulmuştu Filmlerine yardım edinmek isteyen diğer bazı meşhur yönetmenler ve yapımcılar ise şöyle oldu: Eriş Akman, Tunç Okan, Barış Pirhasan, Zeki Demirkubuz, Sabahattin Çetin, Ezel Akay, Yamaç Okur, Derviş Zaimoğlu, Sefa Önal, Raşit Çelikezer, Abdullah Oğuz, Kutlu Ataman, Okumuş Seyman ve Ömer UğurKültür ve Turizm Bakanlığının sinema projelerine vereceği destekten yararlanmak için 602 dilekçe yapıldı Kullanım yapanlar aralarında ünlü yönetmenler de bulunuyor AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Kültür ve Turizm Bakanlığının sinema projelerine yılda iki kere verdiği desteğin ilki için, 602 tatbik geldi ''Senaryo Diyalog Imlâ ve Geliştirme'' için 150, ''Belgesel Yapım'' için 102 uygulama gelirken, ''Uzun Metrajlı Kurgu Film'' dalında 91 proje başvurusu yapıldı Destek için en fazla uygulama ise 240 ile ''Amatör Yapım'' dalında oldu Ayrıca, ''Animasyon''da 5, ''Belgesel Film Üretim Geliştirme''de 5, ''Üretim Sonrası''nda 5, ''Kısa Film Yapım''da 2, ''Kurgu Film''de 2 takviye başvurusu gerçekleşti Geçen sene, benzer dönemde 436 proje için yardım talebinde bulunulmuştu Filmlerine yardım olmak isteyen öteki bazı ünlü yönetmenler ve yapımcılar ise şöyle oldu: Eriş Akman, Tunç Okan, Uzlaştırma Pirhasan, Akıllı Demirkubuz, Sabahattin Çetin, Ezel Akay, Yamaç Okur, Derviş Zaimoğlu, Sefa Önal, Raşit Çelikezer, Abdullah Oğuz, Kutlu Ataman, Açık Fikirli Seyman ve Ömer Uğur  

858,497Konular
982,556Mesajlar
30,296Kullanıcılar
fortinaytibSon üye
Üst Alt