Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sİngles2 gel gÖrev yardim ve hİleler hersey burda

Sİngles2 gel gÖrev yardim ve hİleler hersey burda

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
merhaba arkadaşlar singles 2 oyunun cogu kişinin arayıpta bulamadıgı görev hile ve aktivasyo kodunu verecegim eger oyunu iyi anlamak için tr yama yapmalısınız en zor göevlerden biri cadırda yemek yemedir simdi size bu görevi anlatacagım bu baya bi masraflıdır ama para hilesi yaparsanız daha iyi olur simdi cadır kurmanız lazım sunları almanız lazım mum halı yastık veya benzeri ve cadır sonra oynayan herkez bunu bilir 3 kişi kalıyoruz evde ve kim diye kız arkadasını evden uzaklastırman gerek anna eski sevgilinle beraber kalabilmek için kimm konusuyoruz ve bilet almammızı isticek bilet almak için bilgisayar olması lazım bilgisayardan bileti alıyoruz ve kim verioruz ve kim evden gideek annayla basbasa kalıyoruz ve sonra annayla biraz dedikodu konusunki aranız iyi olsun sonra yemek yapıyoruz ve annaya mum ııgında yemek yemek istermsiin diye soruyoruz ve oda isterse tabi ister aranız düzeliyor EVET ARKADAŞLAR EGER BASKA GÖREVDE TAKILIRSANIZ HEMEN SÖYLEYİN YARDIM EDEYİMEVET GELELİM SİMDİ AKTİVASYON KODUNA 3917749 BU AKTİVASYON KODUDUR İŞE YARAMASSA 3 4 DEFA DENEYİN OLUR ve şimdi gelelim hilelere Başlangıç parasını değiştirmek için Oyunu yüklediğiniz yerdeki config klasörünün içerisinde bulunan gamecfg adlı dosyanın not defteri yardımıyla açın moneystart yazan satırı bulun ve oradaki değeri değiştirip dosyayı kaydedin Son olarak readonly (salt okunur) kutucuğunu işaretlemeyi unutmayın game cfg dosyasının yedegini almayı unutmayın arkadaşlar emege saygı + rep verirseniz sevinirim arkadaşlar ALINTI DEİLDİR KENDİM YAZDIM +rep

858,496Konular
982,164Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt