Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sınıf Gecme Hesaplama

Sınıf Gecme Hesaplama
0
100

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sınıf Gecme Hesaplama programı,
Sınıf Gecme Hesaplaması nasıl yapılır

her dersin haftalık ders saatiyle sınavdan aldığınız notun karşılığı olan değeri carpınOrn:

Mat:4 saat ders
sınav notunuz:70 ve buda 4'e karşılık gelmektir
bu durumda 44 16 kredi demektir bu

Her ders icin bunu yapınızsonra bulduğunuz sonucları toplayınız 73 krediyi gecerseniz, sınıf gecme hakkınız vardır

Ayrıca 3 zayıfınız olup karne ortalamanız 2,5 uzerindeyse sınıfı gecersiniz

Similar threads

Sınıf Geçme Hesaplama programı, Derslik Geçme Hesaplaması nasıl yapılır her dersin haftalık ders saatiyle sınavdan aldığınız notun karşılığı olan değeri çarpınÖrn: Mat:4 saat ders sınav notunuz:70 ve buda 4'e karşılık gelmektir bu durumda 44 16 kredi demektir bu Her ders için bunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Genelgede şu şekilde : 20192019 eğitim oğretim yılı 16 Eylul Pazartesi gunu başladı Genelgeye gore, bakanlığa bağlı her derece ve turdeki eğitim ve oğretim kurumlarında 20192019 eğitim oğretim yılı 13 Haziran 2019 Cuma Gunu Sona Erecek İkinci yarıyıl 10 Şubat 2019 Pazartesi gunu başlayacak ve 13...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Karne Not Ortalaması nasıl Hesaplanır Dersleri alt alt yazıp sıralayınız, karşılarına haftalık ders saatlerini yazınız Her dersin 5 uzerinden karneye duşen 1 ve 2 donem notlarını toplayıp ve 2'ye bolerek yılsonu ortalamasını bulunuz Her ders icin haftalık ders saati ile yılsonu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
8 Sınıf Takdir ve Teşekkur Hesaplama Online Takdir Teşekkur Notu Hesaplama 8 Sınıf Karne donemi yaklaştıkca oğrencilerin hangi belgeyi alacaklarına dair heyecanları başladı Hangi belgeyi alacağınızı oğrenmek icin oncelikle Tıklayın Daha sonra derslerinizin not ortalamalarını sisteme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Sınıf gecme not ortalaması nasıl hesaplanır? Orneğin lisedesinizEdebiyat dersiniz haftada 4 saat ve ikinci donem 85 duştu(85 duşeceğini nasıl hesaplarız ?O donem icinde aldığınız tum notları toplayıp,not sayısına bolerek75,95,85 sınav notlarınız,85,85 ise sozlu notlarınız olsun ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt