Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sınıfımda bir çocuktan hoşlanıyorum

Sınıfımda bir çocuktan hoşlanıyorum
0
165

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
lise 3 teyim sınıfımda bi çocuk var ve hoşlanıyorum ama tepkilerinden ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum bazen gayet yakın davranıyor ara sıra yüzüme bile bakmıyor bununla beraber aynı servisteyiz bana bi çözüm söylerseniz sevirinim artık bu durumdan sıkıldım ama ben yakınlaşmak istemiyorum onun bana gelmesini temin etmek istiyorum

Similar threads

mrb arkadaşlar bi çocuktan hoşlanıyorum oda benden bunu arkadaşıma söylemiş fakat biz 5 ay baştan başa bakıştıkondan sonra oysa arkadaşıma söyleyebildi o 32 yaşında bense 23bi yer işletiyo oraya gitmemle başladıherşey bana her zaman kaçamak bakışlar utangaç konuşmalar falangeçende arkadaşıma şu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Bunu baka bi konu aşağı sormuştum lakin o kadar yanıt gelmedi onun için yeni bir konu açılmak istedim Ben bir çocuktan hoşlanıyorum ama benzer sınıfta değiliz yani yalnızca tenefüslerde bazende serviste görüşebiliyoruz Çocukla eksik da olsa bi dostluk kurdum sohbetim var ama çocuk çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Bu sene lise 2 ye geçtim Geçen seneden okulda bi kız vardı Pek bi konuşmuşluğumuz yoktu fakat herkesten adını flan duyardım, iyi bi kıza benziyordu görünüşü de kötü sayılmazdı Okullar açılmadan 2 hafta önce facede beni eklemiş, bana bişiler yazdı tel nomu flan aldı Doğrusu kızı pek takmıodum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Evet O Kızı Sevdim Evet Ona Karşı Bişeyler Hissettim Ama Bundan Böyle Dayanılmayacak Bi Duruma Geldim Dışarı Cıksam Aklımda Fikrimde Kesintisiz O Var Diğer Kızlarla Sohbet Etsem Konuşsam Sürekli Aklımda O Var Dışarda Bile Kız Görsem Hoş Bile Desem İçimde Sürekli O Kız Var Aklımdan Bi kez Olsun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Arkadaşlar mesala kız arkadaşınızın sizi aldattığından şüpheleniyorsunuz ve bir mazeret bularak ayrılıyorsunuz ama kız sizi kuytu bırakmıyor ne biliyim napıyosun seni seviyorum affet beni gibi cümleler kuruyor aldatan bir kız geri dönmek ister mi ? Ben kız arkadaşımdan çok şüpheleniyorum ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
858,496Konular
981,684Mesajlar
29,764Kullanıcılar
alibaba31Son üye
Üst Alt