Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sınıfımdaki Kız

Sınıfımdaki Kız

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Anekdot:Olayda geçen isimler uydurmadır

Merhabalar öncelikle,bizim sınıfta bi kız var seviyorum önümde oturuyor daha sonra önüme geldi 2 gün once 2 gündürde baya samimiyiz bişey istediginde ahmetcim felan diyor bişey isteyecekse birincil benden istiyor ben seslenince efendim canım diyorBeraber müzik dinleyelim diyor daima açtıgı müzikler sevgi ve aşkla ilgili felan lakin sevgilisi varmı bilmiyorum bugunde arkadaşlıyla konusurken bi diyalog geçti mehmet'lemi buluscaksın dedi hayır dedi önerge edipde reddilip kaybetmek istiyorum ne yapmalıyım ?

Similar threads

Arkadaşlar bitane kız var sınıfta, önümde oturuyo, sık sık konuşuyoz, sık sık trip atıyo, kantine bu arada felan sende gelsene benle diyor birlikte gidiyoruz, o kadar aralarındada full birlikteyiz gel falan diyo, fakat bazende çok pis trip atıyo, bi defa bana vurdu durduk yere koluma bende espri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Arkadaşlar hiç aklıma gelmezdi nicealem ye kız konusu açacağım açıkcası , lakin içinde olduğum durumu size spesifize etmek istiyorum , tecrübeli arkadaşların tezgâhtar olucağını düşündüm Arkadaşlar facebookta kendi takımımın içeriği ile ilgili bir yorum gördüm ve bu açıklama o kıza aitti sırası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Arkadaşlar baya bi uzun yazıcam lakin lütfen okuyun ve bir çıkar yol bulun bana görüşlerinizi merak ediyorum Elimden geldiğince kısa tutmaya calısacagım Eğer takviye ederseniz koskocoman bi sevapda buluncaksınız Rica ediyorum beyler lütfen Usanmadan okuyun Yakısıklı falan değilim ama Çenemden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
herkese meraba ben 17 yasımda anadolu lisesi sayısal bölümü okuyan bir erkek öğrenciyim henüz yeteri olgunluğa erişmemiş olsam da kendimi yaşıtlarımdan öbür görmekteyim açıklama yapmak istediğim şey ben 23 yaşındaki matematik öğretmenimle 3 aylık bi ilişki yaşadım ben herşeyi en her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
599
Arkadaşlar aşağıdaki yazanlar bana ait değildir işinize yarıyacağını umdum ve burada sizlerle paylaşıyorum rep verirseniz sevinirim bide bu rep ne işe yarıyo birisi anlatırsa iyi olur kanımca KIZI ETKILEME Bir kızı etkilemek için hepimiz çok değişik çarelere başvurmuş çoğumuz başarılı olmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
858,496Konular
982,395Mesajlar
30,223Kullanıcılar
metocdametocSon üye
Üst Alt