iltasyazilim
FD Üye
üniversite birinci sınıfta okuyorum aynı sınıfta okuduğumuz bir kız var kızla ilk baştan beri ilgileniyorum ona özel olarak alaka gösteriyorum hoşlandığımı muhakkak ediyorum ona hoş kız olduğunu vesayri söyledim sınav haftası benim derslerim iyi olduğu için bir hafta her tarafında ikimiz birlikte kütüphaneye gittik ders çalıştık öğle aralarında üniversitenin kantinine inip ona kafe ve yiyecek ısmarladım bugünde dost kızı 3 hafta önce başka bir erkekle buluşmuş olabileceğini söyledi baktım o erkek onun facebook hesabındada ekliydi kıskançlık tuttu onu tanıyor musun diye sordum eve sen niçin sordun diye tepki verdi ben ilkte söylemedim niçin sorduğumu sonradan benim soruma yanıt vermedin niçin sordun diye baştan sordu bende dedim arkadaş seninle onu 3 hafta önce akşam bir yerde görmüş dedim gördüğü yerde akşamları sevgilerin buluştuğu yer o da garip şaşırmışlık anlamına gelen bir sinyâl gönderdi sen ne dediğinin farkındamısın gibi kavrayış gelen ondan sonradan bende söyledim neden sorduğumu seni kıskandım yalnızca dedim cevap yazmadı yarın acaba ne olacak merak ediyorum dost onların ikisini bir görmemişti fakat erkek gelmiş gitmiş 2 dk daha sonra kız gelmiş telefonuna mesaj gelince kızda 2 dk durduktan sonradan gitmiş arkadaşımın gözlemine göre ikisi buluşmak için oraya geldi filan böyle bir muhabbet bende kıskanıp sordum kıza sonuç böyle oldu şimdi ne yapmalıyım diyorum bu koşul kıza olan hisselerimin gerçekte adaleli olduğunu bana gösterdi kaybetmek istemiyorum yan olmayacağı varsa olmaz zaten fakat yarın konuşup hoşlandığımı yüzüne söylesem mi yahut bırakıp kızın gelmesini mi beklesem nasıl yapsam bilmiyorum yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim lakin yine de us danışmak istedim gönlüm önerge etmekten yana fakat bakalım sizin tavsiyelerinizde benim için manâlı