Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sınıfta fakat hoşlandığım kıza duygularımı açsam mı?

sınıfta fakat hoşlandığım kıza duygularımı açsam mı?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ben üniversite birinci sınıftayım bizim sınıfta ancak bir kızdan fazla hoşlanıyorum iyi ve güzel bir kız ona ilgimi muhakkak ediyordum ondan hoşlandığımı zaten anlamıştır ama bana aleyhinde bir pas vermiyor benimle kantine çay içmeye kahvaltı yapmaya geliyordu yazılı haftası 3 4 defa birlikte ikimiz kütüphaneye gidip ona ders çalıştırdım aramız iyiydi ben ona güzel olduğunu filan söylüyordum böylece tepki vermiyordu yani gülüyordu filan fakat hani ne bileyim o kadar mi? doğrusu beni güzel mi buluyorsun gibi sorular sormuyordu

geçen chat yaparken hasta olduğunu söyledi bende dedim kendine dikkat et sen hasta olursan bende üzülürüm diyehımm diye cevap yazdı ondan sonradan bizim dost dedi ben kızı 3 hafta önce turan adı bahşedilen bir yer var akşamları sevgilerin buluştuğu yer orada akşam gördüğünü söyledi bir iki dk durup geri gitmiş peşinde biri gelmiş o da bir iki dk durmuş geri gitmiş ikisi buluşmuş olabilirler dedi bende benim kızın dost listesine baktım o çocuk onun listesinde vardı dayanadım haddi mi aşıp kıza sordum onu tanıyor musun diye evet niye sordun dedi bende seni dost onu akşam turanda görmüş dedim halbuki birlikte de görmedi kız da hayret ve şok anlamına gelen tuhaf bir simge gönderdi bende durumu belki kurtarırım diye yazdım seni kıskandım sadece diye kayış orada koptu kız bunun üstüne hiçbir yanıt yazmadı kızla 2 gündür konuşmuyorum kız yanıma gelip bir şey sormadı bende kıza bir şey demiyorum istemediğini ve beni sallamadığını düşünüyorum lakin yanılıyorda olabilirmiyim kıza hemen açılsam mı? olur ya benden bir adım bekliyordur ben kazakistanda okuyorum bizim sınıfta oysa kız kırgızistandan göktürk kızı bu coğrafyanın kızları bu konularda birazda odun gibi acaba ben pozitif beklemeden ne olacaksa olsun ya kabul etsin veya reddetsin diye önerge mi etmeliyim ya da peşini bırakmalımıyım sizin tavsiyeleriniz neler?

858,496Konular
981,870Mesajlar
29,907Kullanıcılar
Ahmet120938Son üye
Üst Alt