Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sınıfta kaldıgını ailene söyleme teknikleri

sınıfta kaldıgını ailene söyleme teknikleri
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
sınıfta kaldıgını ailene söyleme teknikleri sınıfta kalanlara müjdee hiç dert etmeyin nasıl söylicem die derhal bu teknikleri uygulayınsiniftakaldiginiailenesoylemeteknikleri5c56513a43c68pngalt :D:D :D:D :D:Dsiniftakaldiginiailenesoylemeteknikleri5c56513a43c68pngalt :D:D :D:D :D:D Baba, meraba Ben LaleOoooo Hoş kizim benim N'abersin bakalim?Hiç sorma babacigim Hiç keyfim yok vallaHayirdir? Bi sorun mu var? Kiz aglamaya baslar; babasi ise üzüntü ve meraktan kafayi yemektedir: N'ooldu kizim? AnlatsanaMurat evi terketti Bosanmak istiyormus Ne evi lan? Ne bosanmasi? Sen ne zaman evlendin de bosaniyorsun?Hani senin hiç hoslanmadigin esrarkes çocuk vardi ya Ben onunla evlendimIyi halt ettin, Neyse, artik yapacak bi sey yok Versin mahkemeye, hemencecik bosaninBosanalim lakin benden 10 milyar istiyor Eger vermezsem, iyi zamanlarimizda çektigi çiplak fotograflarimi Internetten herkese yollayacakmisPüüh Rezil Çiplak fotograf çektirdin, öyle mi?Ama babacigim O benim kocamdi Ne biliyim böyle bir pustluk yapacaginiPeki Olan olmus artik Yarin havale ederim parayiÖgleden sonradan Bankaya gidip çekersin; sonradan da alip yakarsin o kahrolasi fotograflariSagol baba Eeee SeyBi de kürtaj için 2 milyara ihtiyacim varAdam artik ayrıntılarıyla fenalasir Boguk bir sesle konusur: Kürtaj mi? Bi de gebe mi kaldin o çocuktan sen?Aslinda ondan degil Zenci bi çocuk vardiZaten o yüzden ayriliyoruz yaAdam bayilmak üzeredir Nabzi yükselir, tansiyonu düser, artik inleyerek konusmaktadir: Biz seni oraya okumaya yollamistik Sen ne haltlar çevirmissin Allahim Nedir bu basimiza gelenlerOkulu bititir bitirmez Ankara'ya dönüyorsun, yahut kirarim bacaklariniIstersen derhal dönebilirim babacigim Ben geçen yil okuldan atildim çünküAdam masanin üzerindeki soguk su batmış sürahiyi basindan asagiya devirir ve ama bu sekilde konusmasini sürdürebilir: Okuldan mi atildin? Hani birlikte avukatlik yapacaktik, ?Eh ulan? Sen hele bi gel buraya Ben sana yapacagimi bilirim Evden disariya adim attirmiycam sana Ilk isteyenle de evlendiricemO is zorlama be baba Biliyorsun, moda oldu, artik evlenmeden önce esler birbirlerinden saglik raporu istiyorlar Pek iyi bi rapor sunacagimi zannetmiyorum benAllahim, çildiracagim diğer taraftan cinsel hastaliklar haaaKesin o zencidendirFazla kirli arkadaslari vardi Bilmem artik hangisinden kapmisimdirGüm diye bir ses duyulur Adam kisa bir vakit için kendinden geçmistir; ancak derhal kendisini toparlayip her tarafta telefonu alir Hemencecik bu aksam dayini yolluyorum oraya Seni alip gelecek Adresini ver bakiyimMahmutpasa Karakolu'ndayim Gelirken kefalet için de azıcık para getirsin yanindaPolis Merkezi mu?Bi de karakola mi düstün layyynnn? Ne yaptin?Dün kafam fazla bozuktu, fazla içmisim Otomobil kiralayip dolasmaya çiktim O kafayla Arnavutköy'de kokoreççi dükkanina girdim Fakat neyse ki kimse ölmedi Dükkan sahibiyle kiralik otomobil firmasina biraz para tahsis etmek gerekir sanirimAdam artik ayrıntılarıyla fenalasmistir Hatta fenalasmak ne kelime; adeta kahrolmustur Telefonda kisa bir sükunet olur Kiz bitmiş konusmaya baslar: Babacigim Ağırbaşlı üzülme Tüm bunlar bir sakaydi Ben yalnızca sinifta kaldigimi anlatmak için aramistimBunun üzerine adam keyifle ve mutlulukla haykirir: Canin sagolsun be güzelim, bosveeerrr Okul da neymis? Hiç önemli degil, tatli canin sagolsun senin…  

858,496Konular
982,160Mesajlar
30,101Kullanıcılar
omerdemir1Son üye
Üst Alt