Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sınıfta sevdigin bir kızı hatırlamamak icin ...

Sınıfta sevdigin bir kızı hatırlamamak icin ...
0
326

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Evet soru baslıkta arkadaslar sınıfta sevdıgın bırı var ama bı sekılde ona soyleyemıyosun yada soyledın lakin reddettı belkıde etmedı karısık bır durum soz konusu ne yaparsınızda unutursunuz ? Yorumlarınızı beklıyorum

Similar threads

Arkadaslar Merhaba Bir Kızı Cok Sevıyorum Hoslanıyorum Dershanede Yanımdan Gecse Bakıyorum ama Problem Var Kız POPİ!!!!! Populer Fakat Ben Ise 2030 Begenılıyım o ise 8090 Ne Yapacagım Bu gunlerde cok ''benı gercekten seven bırı cıksın'' felan gıbı durumlar atmıs banada bır yiğitlik geldı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
arkadaslar yaklasık 5 6 aylık bır ılıskım vardı bı kızla kız benı 3 seneddır sevıyor 3 sene once cıkmıstık ama o zamanlar dusuncelerım cok olgun degıldı ve 1 haftada sıkılıp ayrılmıstım bu sefer 5 6 ay cok guzel bı sekılde yuruttuk sevgısınden emındı o bütün emın olmasada su lahza emın yanı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
iyi günler arkadaslar bır magazada yenı ıse basladım benden daha sonra ıse yenı baslıyan bır kız var kızdan cıddı anlamda etkılendım konusmamız olağan sohbet sınırında arkadasca ogrendıgım değin ıle de bı erkek arkdası var sanırsam Kendimi ne değin dızgınlesem de engel olamıyorum kendımede...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
baylar simdi size bisi Danısacam ama lutfen Önemli Cevaplar Verelim efendiler ben suan 2sınıfım2sınıfa gectıgım ıcınde yenı sınıflar secılıyo ve yenı arkadaslıqlar oluyo 2aydır duzenli bi sekılde qonustugum bı kız var bızım sınıftan kızla tenefuslerde daima benzer dolasıyoruz oturuyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Arkadaslar benım bır sevdıgım kız varBu kız benı katiyen gormedı amaben gordum Kısacası uzakta sevdim Bu kız benım knkamı tanıyor onun facesınden kıza sevdigimi soyledım lakin adımı vermedımBeyler bu kız benım olmalıYardım edin!! Acayıp şekilde utangacımdır Ve biraz kiloluyumLütfenn Takviye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,740Kullanıcılar
Üst Alt