iltasyazilim
FD Üye
Arkadaslar ben bu sene üniversiteye basladım Okullar acıldıktan bir iki hafta gec gittim devlet üniversitesinde okuyorum fakat aileden gelen sebeblerden ötürü kolej mezunuyum şoförlü arabayla gidiyorum okula Allah a sükür elimiz yüzümüz akıcı beni cirkin bulanı görmedim Bu yüzden okuldakiler beni azıcık burnu havada gördükleri icin hepsi yanıma yaklasmaya cekiniyor bende biraz utangacım kaynasamıyorum dogru içten Yalnızca tek bir kız gelip benimle samimiyet kurdu cidden iki arkadaşça arkadastık dostluktan öte birsey hissetmemistim Tabi yana oturuyorduk sınıfın erkekleri kesintisiz ona, kızlarıda bana bakıyordu Gercekten cok hoş kızdı pesinde bu kadar erkek varken beni ne yapacak fakat zaten arkadasız diyordum aralıksız kendime Kız arkadaslarıyla tuttugu bir evde kalıyor Beni bir gün evlerine gösteri etti ayrıca topluluk oldugu icin hemde yalnızca arkadas olarak gördügüm icin kabul etmis bulundum Gittim yemekti filmdi derken saat adamakıllı ilerledi herkes uyudu basbasa kaldık bir odada Ve bir takım seyler yasadık O geceden sonra kıza ayrıntılarıyla baglandım Sonradan ertesi gün aramızda benim söyledigim birsey yüzünden tartısma cıktı aslında tek amacım onun bana karsı olan duygularını ögrenmekti Benim olmasa da onun cana yakın oldugu arkadasları vardı onlara hic karısmazdı (sigara, içki vs kullanmalarına) lakin bana cok karısıyordu bende neden onlara karısmayıp bana karıstıgını ne farkımız oldugunu sordum oda sinirlenip gitti birsey demeden Mesajlarıma yanıt atmadı bende yanına gidip soramadım niçin küstügünü cekingen oldugum, korktugum icin Fakat derslerde göz göze geliyoruz ara sıra nefretle bazende hissiz bir sekilde bakıyor gözlerime Ve ben onu katiyen kaybetmek istemiyorum Nasıl bir yol izlemeliyim kaybetmemek icin?