iltasyazilim
FD Üye
lise 3e gidiyorum sınıfta kızlarla arası iyi olan en iyi 2 kişiyim sınıftada baya hoş kız var bunların 3 ünden hoşlanıyorum Hoşlandığım kızlardan 2siyle aram baya iyyi hatta iyidende öte muhabbeti kurmuşuz aklınıza gelicek herşeyi konuşuyoruz Lakin en çok hoşlandığım kızla aram öyle iyi değil Diğer 2 Kıza çıkma önerge etsem hemen kabul ederler fakat ben o kızı istiyorum buna nasıl yakınlaşabilirim?
Öteki bir problemim ise ast sınıflardanda hoşlandıgım kızlar varAma işte o kız değin değillBunlardan Kopmak istiyorum ama yanıma geliyolar yanıma geldikleri için kızı kendime bir türlü ayarlayamadım yine de hepsinden hoşlaşıyorum ama sınıftaki muhabbetim olmadıgı kızı sewiyorum Size Sorum Emrindeki Sınıftaki Hoşlandığım Kızlarmı Yoksa Sewdiğim kızımı seçmeliyimbaya kararsızım
Öteki bir problemim ise ast sınıflardanda hoşlandıgım kızlar varAma işte o kız değin değillBunlardan Kopmak istiyorum ama yanıma geliyolar yanıma geldikleri için kızı kendime bir türlü ayarlayamadım yine de hepsinden hoşlaşıyorum ama sınıftaki muhabbetim olmadıgı kızı sewiyorum Size Sorum Emrindeki Sınıftaki Hoşlandığım Kızlarmı Yoksa Sewdiğim kızımı seçmeliyimbaya kararsızım