sınıftan atılan öğrenci diyalogları Mehmet! Kalk bakayım ayağa! (Ayağa kalkar) Geç bakalim şöyle tahtaya! (Geçer) Hede Hödö Cografyasinin hedesi hödösü nedir? Bilmiyorum Valla?? Bilmezsin emrindeki, bilmezsiiin!!! Biz de senden medet umariz Sen mi Mekik yapip uzaya götüreceksin bizi?? Valla Hocam, o kadar pek bir iddiam değil?! Hayvan Heriiiifff, cik lan disariiiiiiiiiiiiii!!!! Kim o konuşanlar? Ümit, Mert ikiniz dışarı Fakat hocam? Dışarı çıkın!! Hocam biz konuşmuyoduk ki arkadaşlar konuşuyordu onları susturmaya çalışıyorduk! Yemediniz di mi? Yemedim Eh madem pek, hadi Ümit Mehmet çıkar mısın dışarı? Ben ne yaptım hocam ya? Cık diyorum Ya Hocam cümbür cemaat konuşuyo bi tek beni mi görüyosunuz? Mehmet tamamlanmış çık değil olarak yazmıyacam (Akabinde Mehmet kafasını sağa sola yatırarak sınıftan çıkar) Cık dışarı! Hocam? Cık dışarı dedim Hocam niçin ben? Sadece ben mi güldüm ya? Dışarı çıkar mısın!? Işlenmiş ya özür dilerim, kusura bakma hocam bir daha olmaz Ya sen çık veya ben çıkacam! Siz kalın ben çıkarım, ayıp olmasın, dersi bölmeyeyim şimdi eheh Iyi dersler Can arkadaşlarını rahatsız ediyorsun kaleminle Cık dışarı Kim rahatsız oluyo ya rahatsız olan bana söylesin!! Cık lan dışarı!!! Aaa!!! Sagolun Hocam Ne demek lan Sagolun (drank) Öğretmen tahtada harala gürele gazını almış soru çözmekte, çözerken de bir yanlamasına neyi niye yaptığını anlatmaktadır Fakat en arkadaki sıradakiler konuşmak şöyle dursun, kıkırdamayı abartıp bir yanlamasına da birbirlerini iterek şakalaşmaya başlamışlardır: Aaaahh!!! Ooooğluum napıyosunuz orda siz? Duymayayim susarlar dedim, siz de isin seyini cikardiniz ama! Tembel herifler! Cıkın dışarda tepisin! Pardon Hohohocam Nihosiniftanatilanogrencidiyaloglari5c5655a5ce011gifalt hahaha hahaha hahahah hohahhahha yeahehahehe(arkadaş kopmuştur) Oggglum Gülmeseneee!!!!!!! Hihohha Eeee şey ya Hocam afedersiniz, dost krize girdi de Biz revire gidebilir miyiz? Hihihoha Cabuk defolunnn, defolunn, çıkın dışarııığğaaaorrr!! Hazır Hocam ağırbaşlı olun Bakın çıkıyolar dışarı Elindeki ne senin? Power Rangers, Hocam O ne be?? Hede Hödö gazetesi veriyor hocam bunları Kartondan Power Rangers karakterlerinin en güçlüsü Senin elinde ne işi var? Ders zamani ders, oyun zamanı oyun evladım Ugur getiriyo Hocam Dersi daha iyi anlıyorum Bak hala yanıt veriyo! Cık lan dışarı yeniden ya tek gel veya hiç gelme Yine geç mi kaldın sen? Benden sonra geleni derse almayacam demedim mi ben?! Yok Hocam derse gelmedim bir arkadaşa bakıp çıkacam Cıkkkkkk dışarııııı zevzeeeeeeeeeek!!!! Öğrenci arkadaşıyla konuşup, gülmektedir Cık dışarda gülmeye devam et!!! Aaa! Çılgın derler adama Hocam! Olmaz pek tek başına Defooool Ulaaaaaaaaaayynnn!!! Hayır Hocam siz beni atmıyorsunuz Ben çıkıyorum! Iyi hadi, oda olur Offff (Deli Prof hışımla arkasını döner) Kimdi o? (Arkada 1 sınıf olmanın verdigi toyluk ve yeni üniversiteli olmanın verdigi özgür ruhla oturan ögrenci) Benim Hocam Noldu, beyefendi? Sıkıldıniz mı?!!! Hocam bu ne ya? Ne işimize yariyacak bu?? Hmmm Sen hemen çık, ben sana bidaha anlatirim (Kurnaz öğrenci, dersden yırttıgını düsünüp keyifle kapıya seyirtir) Saolun Hocam! Bişey degil, seneye yine gel!! Euhuueuhue Sşss Sen arka arkadaşım, kapıyı dışardan kapatır mısın? Hocam anlamadım Bi daha söyler misiniz? Oglum sus artik Atarim disari bak! Niye Hocam? Lazim degil miyim? Kalk bakayim, cik disari (Kapiyi acip, her yerde ögretmene döner) Bak pisman olursun ama? Cik dediiiiym! (Disari cikar, kapiyi kapatir, birkac saniye sonradan kapiyi aralayip kafasini iceri uzatir) Bak, bir daha gelmem ama?? Defoooool! Günaydın ! Sağolun Hocam! Aydoğ, Göksel, Aktürk sizler dışarı Hocam niye? Daha ders bile başlamadı ?? Siz konuşcak gibi duruyosunuz Fakat kontrol,işe gelmeme?? Germeyin lan beni, cikin disariiiiii!!! Siz 4 ünüz yeter bundan böyle dır dır ettiğiniz dersin başından beri, çıkın dışarı! (Etrafta birbirine bakmalar) Cıkın dışarı! Hala duruyosunuz! Hocam pardon, hangi 4? Cıkın diyorum! Susmadınız dersin başından beri, hadi oyalanmayın!! Hocam 5 birey olduk Biri artı, hangi 4 çıkıcak? Cık çıık sen de çıııık!!! Lise 1'de Matematik dersidir Cümbür Cemaat öbür muhabbet cevirmekte, dersi böylece takmamaktadır sonunda kuduran öğretmen, kendine bir kurban seçer: Suphi yeter bundan böyle, çık dışarı!! Fakat Hocam ben konuşmuyordum ancak, niye çıkayım!? Dışarı dedim!!! Hocam ama hayır ya!! Bi daha söylemeyeceğim Suphi, dışarı! Herkes konuşuyor ya niye ben?! Cık dedim!! Suphi haşimle yerinden kalkar, süratli adımlarla kapıya içten gider ve kapıyı tez çarparak çıkar Suphi gel buraya!!! Hemen dışarı çık, dışarııııııııı!!!! (Ağır, ağır kalkar) Canıniz sağolsun Hocam! Sunun dediği lafa bakar mısıniz? Ne sanıyosun lan sen kendini? Ne diyeyim Hocam? Dersten attığıniz için Allah belanı versin mi diyeyim?? Tövbe pişmanlık!!! Özel Eğitimle ilgili bir dersin 90 dakikası Tamamen dağılmış üç adam ve nazi subayı gibi bir kadın Profesör Siz üçünüz dersin başından beri rahatsız ediyorsunuz beni! Böyle devam edecekseniz çıkın lütfen, sürükleyici duracaksanız kalabilirsiniz Biz çıkalım o süre Hocam Kuytu duracaksanız kalın Yok, biz çıkalım Hocam Cıkın! Bidaha da gelmeyin bu derse Sinava da gelmeyin!!