Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sınıftan Atılırken Oluşan Diyaaloglar

Sınıftan Atılırken Oluşan Diyaaloglar
0
82

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Sınıftan Atılırken Oluşan Diyaaloglar Sınıftan Atılırken Oluşan Diyaaloglar hoca: oğlum! çık dışarı! öğrenci 1: yok yazcak mısınız hocam? öğretmen: yazıcam tabii, sallanma hadi öğrenci 1: niye bi tek ben? tek başına mı konuşuyodum ben yani? deli miyim ben? öğretmen: lan fırlatacam acilen anahtarlığı kafana, çıksana lan! öğrenci: basket topu kimdeydi lan, atsanıza, teneffüste de fazla sallanmayın potaya gelin hoca: defol laan!!! numarası kaçtı bunun? öğrenci 2: 360 hocam! öğrenci 3: 1270! öğrenci 4: 647, hehe öğrenci 5: 16! kikir kikir hoca: allah belanızı versin hepinizin! siz konuşanlar dışarı biz mi hocam? siz bağlı hayvan değin oldunuz, bi susup oturamadınız dinleyen arkadaşlarınızı da rahatsız ediyorsunuz hocam, atmayın ya devamsızlığım dolmuş zaten kalıyorum bi saat devamsızlıkta çık dışarı terbiyesiz tip, dersi bölme değil yazmıycam o zaman çıkayım hocam, sağolun ehegörüşürüz beyler benden bu dek (arkalardan) hocam ben konuşmuyodum yine de lakin yok yazmayacaksanız ben de çıkayım sen! ben? evet sen kalk bakiim ayağa! evet (kalkar) niye yapmıyorsun bakiim sen? neyi? (eğlenmek için salağa yatar) (cevaba fazla sinirlenmiştir) bak bakiim arkadaşların ne yapıyor! (şöyle bi sınıfa göz gezdirir ve gayet lakayıt) oturuyolaar (öfke kırmızısı ile)! çıkdışarııı! (gene sınıfa bakarak) yahut oturmuyorlar mı? çıkdışarııııı! disipline verecem seni! iyi lakin ne yaptım fakat ben? çıkdışarıııı dedim sanaaa! iyi iyi işlenmiş evladım yeter konustugunuz peki hocam cık dısari peki hocam (öğretmen beklemiyodurgt olmustur) hişş nereye?? dısarı hocam gel iceribidaa da cıktıgını gormeim​  

858,477Konular
981,283Mesajlar
29,559Kullanıcılar
aaaaaaaaaaaSon üye
Üst Alt