Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sinir bozucu üye mesajları

Hoş geldin! buraktpcc tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Sinir bozucu üye mesajları
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sinir bozucu üye mesajları sinir bozucu mesajlar Moderator: aaa1754eee süresiz atıldın (konu kitlenme aşamasında iken kısa zaman kapsamında) Sinir bozucu üye: paylaşım için teşekkürler Moderator: carpe diem yeni modaretorümüzdürHayırlı olsun Asap bozucu aza: linker kırık çalışmıyor Moderator: Programı indirmek için aşağıdaki linke tıklayınız Asap bozucu üye: Aşağıda link falan yok kandırmayın insanları o kadar baktım sandalyenin altına bile baktım yok Moderator: Sayfa içerisinde sayın üye mavi renkli yazı metni Asap bozucu aza: Heee cilalı lakin niye sayfanın aşağıda diye yazmıyorsunuz ama?? Moderator: Programının resimli anlatımı aşağıdaki gibidir Sinir bozucu üyesinirbozucuuyemesajlari5c56239704364alt :p Stick Out Tongue :peki programın adı nasıl okunuyor ? İngilizce metinleri okuyamıyorum da Moderator: Programın linki güncellenmiştir Asap bozucu üye:Yoo hiç de böylece görünmüyor hala aynı mavi yazı Moderator: Sinir bozucu aza üyelerimizi on yıl yaşlandırdığınız için süresiz atıldınız Asap bozucu üye 1:Hadi ya ben saf duygularımla gelmiştim bu foruma Moderator: Sinir bozucu üye1 süresiz atıldınız lütfen baştan foruma girip bu müşteri mesajları atmayınız Sinir bozucu üye2:Yeniden ben geldim ahali nasılsınız iyi gidiyor mu konular????  

858,505Konular
982,550Mesajlar
33,028Kullanıcılar
buraktpccSon üye
Üst Alt