Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sinir eden cevaplar :)

Sinir eden cevaplar :)
0
43

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Asap eden cevaplar sisli bir havada gezerken rastlanan arkadaşa; oo naber? görünmüyorsun son zamanlarda? sistendir ** sınav nasıldı artı çalışmışım ** bak gidiyorum! bakıyorum * yardımcı olabilir miyim? bilmem olabilir misin? ** kapı çalar diyafondan seslenilir kim o? esas sen kimsin? *** alo dinliyorum ** kız: babacım benim düğünümde oynamıcak mısın sen? baba: kız tarafı oynamaz! **** uzunca bir süredir görüşmediğiniz biri arar aaa darıldım çok bak hiç beni aramıyorsun? iyi kapa ben arayayım *** aynayı kırman kör talih getirecektir âlem getirsin, ben buradayım *** haftasonu okul var mı? okul var da ,ders yok **** telefon sapığından, tanımadığın insani ne diye arıyosun yaa!manyak mısın tanımak için **** senle kavradım dünyayı, senle tanıdım sevmeyi, gerçeği öyleyse ikinci derse geçebiliriz ** fazla artı sigara içiyorsun niçin? + ben içmezsem başkası içecek *** +uyarı etsene olm, o alet kaç para haberin var mı? parayla ölçülebiliyorsa sorun değil * abi saat kaç? hemen mi? *** ilişkimiz nereye gidiyor? kendimi boşlukta hissediyorum sana gül bahçesi vadetmedim *** bi sabahtan uyanıp gerçekte her şeyin rüya olduğunu anlasan naparsın? esnerim ** lan şu okula 4 sene eşeği bağlasanız mezun olur zevzek herifler!! hocam kaç yıl daha bağlasak prof olur? * depresyonda mısınız? değil, girmeye üşendim ***  

858,497Konular
981,937Mesajlar
29,945Kullanıcılar
estele4433Son üye
Üst Alt