sinir krizi geçirdim gebelikte asap krizi hamilelikte asap krizi anneye el uyandırmak hamileyken vermek Dün akşam sinir krizi geçirdim Annemle bir türlü anlaşamıyorum Annem kadar üvey evlat muamelesi görüyorum Bana takma isimler bulması herşeyimle dalga geçmesi beni çileden çıkarıyor kedilere olan sevgimi, başkalrına kedilerle bozdu kafayıdiyip karşımda sırıtması herkese her konuda beni kötülemesinden bıktım bundan böyle Her haraketime birşey buluyor Ev işlerinde yardıma ihtiyacı olduğunda, derslerimden zaman bulabildiğimce takviye ederim, fakat yinede söylenir Söylenmek değil bağırır çağırır Komşularımız hergün ağız dalaşı ettiğimizi sanır Artık onlar alıştı anneme, sıradan karşılıyorlar Ben karşılayamıyorum ama Hergün başım ağrıyor Evde psikolojim bozuldu Derslerime adapte olamadığım zamanlar oluyor Başka şeylerle meşgul olmaya çalıştıkça Neden onlarla uğraşıyorsun, diğer işin mi yok?diye azarlıyor Bunlar size söyleyemediklerimin yanına, hiçbir şey Dün akşam, evdeki kedim tırnaklarıyla halıyı tırmıkladı tırmıklamasıyla halıdan birkaç iplik koptu annem bana dizlerini döverek yine söylenmeye başladı kedini de seni de dışarı atıcam doğurmaz olsaydım seni getirmeseydin kedini fakat o lahza görmeniz lazım Beni çılgın eetmek için daha neler neler söyledi Gözlerimden istem dışı yaşlar akmaya başladı Hıçkıra hıçkıra, bağıra bağıra ağladığımı farkettim annem bana yalandan inleme, yalancıktan yapma dedi Yerimden kalktığım gibi ona saldırdım Babam mutfaktan geldi, tuttu beni Sarıldı Tamamlanmış yavrum, boşver dedi Ama ben hıçkıra hıçkıra ağlıyorum Üzerimde bir uyuşma, yerimden kalkalamadım Elim kolum ayaklarım her yerim mosmordu Şişmişti Lavaboya bile gidemedim ablamın ve babamın yardımıyla gidebildim Ayaklarımın üstüne basamadım bir anda gelen bir şişkinlik ve uyuşma vardı Kendimi çok kötü hissettim ölücem sandım gözlerim karardı lavabonun yerini bile unutmuştum Babam anneme bağırmaya başladı Annnem, babamın ona bağırmasını benim yüzümdn olduğunu söylüyordu baban bana kızsın diye yapıyorsun dimi?dedi Anneme birdaha vurmaya kalkamadım Gücüm olsaydı vurucaktım Aralıksız bağırdım ona sürekli bütün içimdekileri dışarı attım O bana vurmaya kalktı bu durumumda Siz düşünün bundan böyle Babam annemi aldı gözümün önünden Daha da kötü olmamı istemedi Lakin ben hala isteksiz olarak ağlıyordum Kendime hakim olamıyordum Ağladıkça devamı geliyordu, hıçkıra hıçkıra Ablam bana birşey olucak dye korktu o da ağlamaya başladı Her yerim titriyordu Takriben 3 saat sürdü bu Daha Sonra uyumuşum Deliksiz uyumuşum hemde Vücudum halsiz düşmüş Tüm kaslarım ağrıyor hemen Ast birde arı sokmuş gibi gözlerim şiş Dün bu durum öncesinde evde neler yaptım noldu hatırlamıyorum Yazıklar olsun anneme Ben diyecek hiçbirşey bulamıyorum ona hiçbirşey Konuşsam akıllanacak bir insan yok Dün akşam öldürseydim kendimi bir direm sorun etmezdi Dün akşamki olaylardan hala beni sorumluluk sahibi tutuyor Kendine toz kondurmuyor İnanın böylece duygusuz bir bayan ki id