Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sinpaş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çelik koronavirüsden vefat etti

Sinpaş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çelik koronavirüsden vefat etti
0
33

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
Sinpas%2DYonetim%2DKurulu%2DUyesi%2DMehmet%2DCelik%2Dkoronavirusden%2Dvefat%2Detti%2D233979%2Ejpg

Sinpaş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çelik, korona virüs nedeniyle 56 yaşında vefat etti.

MEHMET ÇELİK KİMDİR?

1964 yılında Alaca’da doğan Mehmet Çelik, 1990 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun olmuştur. 1980-1982 yılları arasında Çelikler Dış Ticaret’te Yönetim Kurulu Üyesi, 1987-1996 yılları arasında Sim Halı’nın Kurucu Ortağı, 1996-1998 yılları arasında Kentsel Hizmetler’in Kurucu Ortağı, 1999-2001 yılları arasında Ege Hobi’de Yönetim Kurulu Üyesi, 2001-2004 yılları arasında Sinpaş Yapı Taş Tesisleri’nin Tesis Yönetimi görevlerinde bulunmuştur. Mehmet Çelik, Mayıs 2008’den bu yana Sinpaş GYO’da Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevini yürütüyordu.  

Similar threads

SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu ) Yönetime İlişkin Bilgiler Yönetim Kurulu Üyeleri Adı-Soyadı Tüzel Kişi Üye Adına Hareket Eden Kişi Cinsiyeti Görevi Mesleği Yönetim Kuruluna İlk Seçilme Tarihi İcrada Görevli Olup Olmadığı Son 5 Yılda Ortaklıkta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu ) Yönetime İlişkin Bilgiler Yönetim Kurulu Üyeleri Adı-Soyadı Tüzel Kişi Üye Adına Hareket Eden Kişi Cinsiyeti Görevi Mesleği Yönetim Kuruluna İlk Seçilme Tarihi İcrada Görevli Olup Olmadığı Son 5 Yılda Ortaklıkta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi'ndeki atamalar tartışma yarattı. Kasım 2018'de üniversiteye Rektör olarak atanan Prof. Cem Zorlu, kadrosunu kendisinin de Yönetim Kurulu Üyesi olduğu, Türkiye İmam Hatipliler Vakfı'ndan (TİMAV) kurdu. HOLDİNGTE GÖREVLİ ARKADAŞIYLA OĞLUNU TAKAS...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Oldukça uygun fiyatlarda ürün satışı yapan BİM'in sahibi ve ortakları kimlerdir soruları oldukça merak ediliyor. Ayrıca BİM'in açılımının ne olduğu büyük merak konusu. İşte BİM hakkında merak edilenler... Birleşik Mağazalar A.Ş. (BİM) 1995 yılında Türkiye'de kuruldu. Türkiye merkezli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Devletin 1987 yılında ihracatçıya destek sağlaması için kurduğu Eximbank genel müdürlüğüne cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Ali Güney atandı. Dün Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararıyla beraber bankacılık sisteminin tepesini artık İslami finans kökenli isimler doldurmuş durumda. Gerek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt