Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şipşak Muzlu Çikolata Parçacıklı Smoothie

Şipşak Muzlu Çikolata Parçacıklı Smoothie

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Şipşak Muzlu Çikolata Parçacıklı Smoothie Tarifi İçin Malzemeler

*2 muz
*3 yemek kaşığı çikolata parçacığı
*3 yemek kaşığı vanilyalı dondurma
*3 su bardağı süt
*Yeteri kadar buz

Şipşak Muzlu Çikolata Parçacıklı Smoothie Tarifi Yapılışı Dilimlediğiniz muzları ve 2 yemek kaşığı çikolata parçacığını blenderdan geçirin sonrasında karışıma dondurma süt ve tekrar çikolata parçacığı eklerek biraz daha karıştırın Son olarak istenilen ölçüde buzu ekleyerek servis yapın (Çikolata tutkunları bardaklara servis yaptıktan sonra çikolata sosu da ekleyebilir )

Similar threads

Muzlu Ve Kivili Smoothie Tarifi İçin Malzemeler *3 adet olgun muz *3 adet kivi *2 su bardağı süt *3 tepeleme yemek kaşığı maraş usulü dondurma *Yeteri kadar buz Muzlu Ve Kivili Smoothie Tarifi Yapılışı Derin bir sürahiye ince doğranmış muzu ve* kiviyi alıp blenderden geçiriyoruz Dondurma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Kavunlu Muzlu Smoothie Tarifi İçin Malzemeler *Yarım dilim kavun *1 adet muz *2 yemek kaşığı bal *3 top vanilyalı dondurma *Yarım çay bardağı süt Kavunlu Muzlu Smoothie Tarifi Yapılışı Süt haric diğer malzemeleri bir kaba koyup blendirla karıştırıyoruz Koyuluğuna göre süt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Karpuzlu Smoothie Tarifi İçin Malzemeler *34 dilim karpuz *3 top vanilyalı dondurma *Kıvamı ayarlamak için soğuk süt *Yarım çay bardağı damla çikolata *Bir miktar toz şeker (ben 1 yemek kaşığı kullandım) Karpuzlu Smoothie Tarifi Yapılışı Smoothie için karpuzumuzun çekirdeklerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Muzlu Kavunlu Smoothie Tarifi İçin Malzemeler *1 muz *Yarım dilim kavun *23 top vanilyalı dondurma *2 yemek kasığı bal *Kıvamına göre süt Muzlu Kavunlu Smoothie Tarifi Yapılışı Süt hariç tüm malzemeleri rondodan geçiriyoruz Ben kakaolu dondurma kullandım ama vanilyalı dondurma ile daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Avakadolu Ve Muzlu Smoothie Tarifi İçin Malzemeler *1 avakado *1 muz *2 yemek kaşığı yoğurt *1 çay bardağı sut *1 yemek kaşığı bal *Üzeri için hindistan cevizi *Yazın buz parçaları ekleyebilirsiniz Avakadolu Ve Muzlu Smoothie Tarifi Yapılışı Smoothie nedir? Sizlere kısaca smoothieden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt