Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sır Tutabilir misin?-Sophie Kinsella

Sır Tutabilir misin?-Sophie Kinsella
0
101

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Giz Tutabilir misin? Tanıtım
Sophie Kinsella Giz Tutabilir misin

Arteis ’in fazla satan kitaplarından biri daha Giz Tutabilir misin ? Güzel ve eğlendirici konusu ile şimdiden böylece çok okuyucunun hayal gücünde yer tutan bir kitap

Emma, koca kalpli, önlenemez mizaçlı genç bir kadındı ve birkaç ufak sırrı vardı Mesela erkek arkadaşından sakladığ ıminik sırlar “defalarca Connor ’ın birazcık Ken ’e benzediğini düşünmüşümdür Barbie ’nin Ken ’i!

Annesinden sakladığı sırlar “Şöyle ama, annemle babam evdeyken ve kendileri hiç unutmam daha alçak katta Ben Hurizlerken, bekaretimi Danny Nussbaum ’a armağan ettim!

Dünya üstünde yaşayan hiç bir canlıyla paylaşamayacağı sırlar “NATO ’nun ne işe yaradığı hakkında hiç bir fikrim yok Hatta ne olduğunu bile bilmiyorum

Bunların hepsi ve daha birçoğu Emma ’nın gizli sırlarıydı, uçağın birinde hiç tanımadığı bir yabancıya dökülene değin En azından o lahza için yabancı olduğunu düşünmüştü Jack Harper ’la, çalıştığı şirketin ultra yakışıklı CEO ’suyla, hayatına dair her türlü aşağılık ayrıntıyı öğrenmiş bulunan o adamla, işyerinde burun buruna geldiği ana değin!

seçme parça *

858,506Konular
983,048Mesajlar
33,111Kullanıcılar
SefaisyouSon üye
Üst Alt