Bir otelde kalırken her vakit farklı hissederiz. Yumuşak bornozlar ve pak beyaz çarşaflar bizi rahat ve inançta hissettirir. Dahası, otellerde konaklamamızı daha da büyüleyici kılan birtakım küçük ikramlar olur. Bu minik şeyler ruh halimizi büsbütün değiştirebilir. İşte karşınızda otellerde karşılaştıkları birtakım şeylere sevinen 17 kişi.
1. "Otel odamdaki şirin bulaşık sabunu.”
2. “Bu otel eski bez kesimlerini akla yatkın kullanıyor.”
'Uzun vakittir otellerde çalışıyorum ve konutumun ardında her vakit büyük bir çöp kutusu dolusu eski havlu ve paçavra var. Paylaşmaya istekli olduklarını görmek hoş. Çalıştığım birçok otel imaj konusunda o kadar telaşlı ki, halka asla bu türlü bir şeyi göstermezlerdi.'
3. “Otelimizde bilhassa makyaj temizleme maksatlı yüz havluları bulunmaktadır.”
4. “Bu oteldeki merdiven boşluğu 2 farklı merdiven boşluğuna sahiptir.”
5. “Kaldığım otelin kendine ilişkin bir Lego modeli var.”
6. “Otel duşumda su termometresi var.”
7. “Sandviçimin üzerinde otel logosu var.”
8. “Kaldığım otelde duvara monte elektrikli diş fırçası şarj noktası var.”
9. “Otel odamdaki duşta ayak desteği var.”
10. "Bu otelde banyo lavabosuna takılı bir şişe açacağı var."
'Suyun içilemediği kimi ülkelerde, banyoda şişe açacakları vardır, zira beşerler dişlerini fırçalamak için şişelerde karbonatlı su kullanırlar.'
11. “Otel odamda salıncak var.”
12. “Otel aynamda dokunmatik bir sis engelleme düğmesi var.”
13. “Bu otel direkt petekten taze bal sunmaktadır.”
14. “Bu otelde oda temizliğinizi sınırlarsanız bir sürpriz alırsınız.”
15. “Kaldığım otelin banyosunda 1960'larda açıldıkları vakitten beri kullanılan ısı lambaları var.”
16. “Otel bakımından ikram. Çekiç biçiminde Birkaç çikolata. Ne kadar uygun!”
17. “Otelimin havlularında farklı renkli nakışlar var, bu yüzden hangisinin kimin olduğunu her vakit biliyoruz.”
“Kardeşlerimle çok fazla oda paylaştım ve her vakit havlularımızı karıştırıyoruz. Değersiz üzere görünebilir, ancak bunu daha evvel hiç görmedim ve biraz enteresan buldum.”