Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sırdaş

sırdaş
0
118

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Merhaba ,
Buraya bu konuyu actim cunku karsimda bi dostmus gibi dusundum sizi kimseye anlatamadim kimseye acamadim ,
Bir erkek arkadasim var , birincil konustugumuz zamanlarda oyle iyiydi fakat oyle baskaydi ancak küçük birseylerini gordum cok ustunde durmadim ilk tanistigimizda bi kac kizdan gelen mesaj gordum bir zamanlar olanlar dedi bi kizi kahvaltiya ziyafet etmisti baska şart var dedi benim resmimi whatsapa koydu soran bi kiza kuzenim o benim dedi ve nedeni ise cok soru sorar tanismak ister uzatmak istememesiymis telefonda kiz isimleri vardi bi tel operatorunde calisiyor aramalar yok musterim yok kuzem diyip sonra cok yakin arkadasim demeler ben bunlari daima yuttum alt cok ustelemedim tartışma cikarmak istemedim , birincil ciktgiim zamanlar ona eski erkek arkadasimin sorunlu oldugunu ve karsimiza cikarsa ona kulak asmamasini soyledim cunku cocukla yilardir ugrasiyorim dusmuyor yakamdan , ustunkoru bahsettim , eski ciktigim bana ara ara yaziyor korkutma ediyor ve yanıt vermek zorunda kaliyordum ona açmadim konuyu cunku buyuyup bi kavgaya donusebilirdi, ben bundan num degistim kurtuldum alt calistigi yerden dolayi bi girdi gordu bir guvensizlik olustu oyle kizdi oysa bi insana soylenmeye ek ne varsa soyledi hepsini yuttum agzimi acmadim sinirli dedim sinirle soyluyor dedim , onun yaptiklari icin ben bunu ona yapmadim yuzune vurmadim onu utandirmadim hic bi zaman , önceden ciktigim insanlari olan biteni açıklamak istemedim ona hic iyi bir gecmisim değil bi kismindan bahsettim ve geri kalanini o disaridan duydu , ondan once olan seylerdi hepsi bunlar icin duydugum pismanligi hicbirseyle olcemem fakat o zamanlar cehalet yada inat simdi bana oyle seylere maal oldu ki , o duydugu seyler ugruna o duydugu 5 para etmez insanlardan duyduklarinda o benim sevdigim sen ne diyosun birader demesini beklerdim cunku ırk bire bin katar ve tümü serseri insanlar , o kalkti bana sen yalan soyluyorsun yalanlar soyledin dedi gecmisim hakkinda beni yargiladı oyle seyler soyledi oysa hayatimda duymadigim oyle agir kelimeler hakaretler ama insanin sevdiginden bu denli asagilik kelimeleri dinlemek oyle zormus oysa , insan sevdigine der mi agiza dahi alinmayacak sozler , insan sevdiginin ozelini paylasirmi baska insanlarla , oysa ben ona oyle birsey icin sığindim fakat kimsenin bilmedigi bilmemesi gerekn bi konuda oyle hassas bi konuydu oysa , ve o bunu kalkti o 5 para insanlara anlatti kendini müdafaa etmek icin

858,506Konular
983,077Mesajlar
33,114Kullanıcılar
moleqySon üye
Üst Alt