Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Şirinler Şarkıları Sozleri

Şirinler Şarkıları Sozleri
0
171

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Şirinler Şarkıları,
Şirinler Şarkı Sozleri,
şirinlerin şarkıları

şirinlerin şarkısı şirinlerin şarkıları

Gel gel gel benim guzel minik kelebeğim

Nerdesin seni cok ozledim

Gelmezsen uzuleceğim hemde cok

Nerdesin minik kelebeğim

Şirinemiz cok cok uzgun

Elinden kactı kelebeği

Şirinler pek uzuldu bu duruma

Dağıldılar yeşil ormana

Arayıp durdular minik kelebeği

Didik didik ettiler her yeri her yeri

Şirine ağlıyor bulun onu diyor

Başka kelebek istemiyor istemiyor

Similar threads

Şirinler Şarkıları, Şirinler Şarkı Sözleri, şirinlerin şarkıları şirinlerin şarkısı şirinlerin şarkıları Gel gel gel benim güzel küçük kelebeğim Nerdesin seni fazla özledim Gelmezsen üzüleceğim hemde fazla Nerdesin ufak kelebeğim Şirinemiz fazla çok üzgün Elinden kaçtı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
BENIM UC BALIGIM VAR Benim uc baligim var Suyun dibinde yem ara Oy lay lay oy lay lay Iki tanesi esmer Suyun dibinde gezer Oy lay lay oy lay lay Bir tanesi kirmizi havuzun guzel kizi Oy lay lay lay lay lay TAVSANIM Tavsanim,tavsanim Minik tavsanim Tavsanimin patileri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
Aslı Gungor Şarkı Sozleri Aslı Gungor Albumleri Aslı Gungur Şarkıları Aşk Her Şeye Değer Oyle bir ruyaydın ki Sadece bir kez gorduğum Denedim tutamadım Ruzgarda savrulan bir kuldun Denedim tutamadım Ruzgarda savrulan bir kuldum Aşk her şeye değer Seninle anladım Bin yıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Cocuk Oykuleri Cocuk Hikayeleri Cocuk Oykuleri ve Hikayeleri Kırmızı Benekli Kelebek Sıcak bir yaz gunuydu Oya kırlara cicek toplamaya cıkmıştı Yorulunca bir ağaca yaslandı Derken uyuyakaldı Ruya gormeye başladı Ruyasında cok guzel rengarenk bir kelebek gordu Kelebeğin kanatlarında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
304
Sevgiliye Yazılacak En Guzel Aşk Sozleri Sevgilinize guzel aşk sozleri yazmak istiyorsanız sayfamız da size ve sevgilinize uygun bir aşk sozu bulabilirsinizEn Guzel aşk sozleri en guzel sevgi sozleri sizler ve Sevgilileriniz icin ALT...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt