Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sirkeli Sarımsaklı Yeşil Biber Konservesi Turşu Gibi

Sirkeli Sarımsaklı Yeşil Biber Konservesi Turşu Gibi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sirkeli Sarımsaklı Yeşil Biber Konservesi Turşu Gibi Tarifi İçin Malzemeler

*3 kilo yeşil biber
*Yarım kilo acı süs biber
*2 su bardağı sirke
*6 diş sarımsak
*3 su bardağı sıvı yağ veya zeytin yağı
*Tuz

Sirkeli Sarımsaklı Yeşil Biber Konservesi Turşu Gibi Tarifi Yapılışı İlk biberlerin baş kısmı koparılır Sonra yıkanırBir tencereye yağ ve sirke konurOcağa alınır Biberlerden biraz konur ve kızartılır rengi dönse yeter fazla erimeyecek daha sonra kavanozun altına bir diş sarımsak ve üzerine biberler konup bir diş sarımsak daha ve tuz konup hemen sıkıca kapatıp ters çevrilir ve kışa turşu veya yemeklerin yanına meze tarzı yapılarak afiyetle yenir:**

Similar threads

Sirkeli Biber Tarifi İçin Malzemeler *1 kg yeşil çarliston biber *1 kg yeşil acı kıl (sivri) biber *1 baş sarımsak *2 su bardağı üzüm sirkesi *2 su bardağı su *1, 5 su bardağı ayçiçek yağı *3 yemek yemek kaşığı kalın tuz Sirkeli Biber Tarifi Yapılışı Biberlerin tümünü yıkadıktan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Sirkeli Biber (Kolay Turşu) Tarifi İçin Malzemeler *Yarım kg kırmızı ya da çarliston biber *Bir baş sarımsak *Sirke *Tuz Sirkeli Biber (Kolay Turşu) Tarifi Yapılışı Biberleri haşlıyoruz ya da fırında közlüyoruz Ben haşlayarak yaptım Kabukları soyulacak kadar pişince tencereden alıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Yağlı Sirkeli Turşu Tarifi İçin Malzemeler *1 kilo sivri biber *2 baş sarımsak *Yarım su bardağı sıvı yağ *Yarım su bardağı sirke *1 tatlı kaşığı tuz Yağlı Sirkeli Turşu Tarifi Yapılışı Biberleri temizleyip ikiye bölüyoruz Sarımsakları temizleyip bir kaç parçaya bölüyoruz Geniş bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Pişmiş Turşu Tarifi İçin Malzemeler *2 5 kg yeşil biber *1 kg kırmızı salçalık biber *1 kg havuç *45 kg elma sirkesi *Sarımsak *Maydanoz *Kaya tuzu *Sıvı ayçiçek yağı Pişmiş Turşu Tarifi Yapılışı Malzemeler jülyen doğranır 4 kg sirkeye göz kararı sıvı yağ eklenip kaynatılır, sırasıyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Pişirilen Rengarenk Turşu Tarifi İçin Malzemeler *2 kg salçalık kırmızı biber *2 kg yeşil köy biberi *2 kg havuç *2 kg üzüm sirkesi *12 zeytinyağı *Sarımsak, tuzlu Pişirilen Rengarenk Turşu Tarifi Yapılışı Malzemeler istenilen büyüklükte doğranır Ben şekildeki gibi yaptım sarımsak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt