Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bana önerebileceğiniz bilgisayara yüklenmeden oynanan stardoll,second life,midilli vadisi,popmundo gibi oyunlar varmı?kız oyunu olabilir similasyon olablirvb
benim size önerebileceklerim;(yanlardaki işaretlere dikkat edin)
popmundo
idressup
midilli vadisi
stardoll
secondlife...
Öncelikle herkese merhaba
Ben bir knight oyuncusuydum ama artık singelplayer oyunlar oynamak istiyorum önerebileceğiniz oyunlar elbetteki vardır yalnız şunu istiyorum ;
Grafikleri düzgün (call of duty 4 teki gibi film izler gibi oyun oynamalıyım )
Çok vurdulu kırdılı olmasın ama mevzudanda...
BORSA İSTANBUL A.Ş.( Şirketin Uyarılması )
İlgili Şirketler [MARKA]
İlgili Fonlar []
Türkçe
Şirketin Uyarılması
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Borsamız tarafından Payları Ana...
Evet arkadaşlar başlıkta olduğu gibi sorunum
Oyun Oynarken Masaustune Basıyorum Oyunu tekrar açmak istediğimde Oyun Kapanıyor
Oyun: FIFA 12
Oyun defalarca silinip yuklendi aynı Ama Eskiden yuklediğimde böyle değildi
Yama Olarak SCN Nano Son surum kullanıyorum
Yamayı yeniden kurup...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.