Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şirket Kurma /Borsa oyunu önerebilecek var mı?

Şirket Kurma /Borsa oyunu önerebilecek var mı?

Similar threads

arkadaşlar bu oyunda garaj satın almadan şirket kuramıyomuyuz yada başka şöförler çalıştıramıyormuyuz?? bu oyunu bilen pm atabilirmi
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
arkadaşlar bana önerebileceğiniz bilgisayara yüklenmeden oynanan stardoll,second life,midilli vadisi,popmundo gibi oyunlar varmı?kız oyunu olabilir similasyon olablirvb benim size önerebileceklerim;(yanlardaki işaretlere dikkat edin) popmundo idressup midilli vadisi stardoll secondlife...
Cevaplar
0
Görüntüleme
194
Öncelikle herkese merhaba Ben bir knight oyuncusuydum ama artık singelplayer oyunlar oynamak istiyorum önerebileceğiniz oyunlar elbetteki vardır yalnız şunu istiyorum ; Grafikleri düzgün (call of duty 4 teki gibi film izler gibi oyun oynamalıyım ) Çok vurdulu kırdılı olmasın ama mevzudanda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
BORSA İSTANBUL A.Ş.( Şirketin Uyarılması ) İlgili Şirketler [MARKA] İlgili Fonlar [] Türkçe Şirketin Uyarılması Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No) Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi - Bildirim İçeriği Açıklamalar    Borsamız tarafından Payları Ana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Evet arkadaşlar başlıkta olduğu gibi sorunum Oyun Oynarken Masaustune Basıyorum Oyunu tekrar açmak istediğimde Oyun Kapanıyor Oyun: FIFA 12 Oyun defalarca silinip yuklendi aynı Ama Eskiden yuklediğimde böyle değildi Yama Olarak SCN Nano Son surum kullanıyorum Yamayı yeniden kurup...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,497Konular
981,951Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt