iltasyazilim
FD Üye
Yumurta un ve tuzu iyice çırpın Kızgın yağsız tavaya veya saca karışımdan yarım kahve fincanı döküp ince bir tabaka haline gelinceye kadar yayın Bir yüzü pişince diğer tarafını da çevirip 23 dakika pişirin Tahin tozşeker ve cevizi iyice karıştırın Hazırladığınız hamurların her birinin içine 3'er çorba kaşığı gezdirin Hamurları dürüm şeklinde sarın Üzerlerine pekmez gezdirerek servis yapın
4 kişilik
* 6 adet yumurta (çırpılmış)
* 12 çorba kaşığı un
* 1 su bardağı tahin
* 1 su bardağı tozşeker
* 1 su bardağı ceviz (dövülmüş)
* Tuz (arzu edilen miktarda)
* Pekmez (arzu edilen miktarda)
4 kişilik
* 6 adet yumurta (çırpılmış)
* 12 çorba kaşığı un
* 1 su bardağı tahin
* 1 su bardağı tozşeker
* 1 su bardağı ceviz (dövülmüş)
* Tuz (arzu edilen miktarda)
* Pekmez (arzu edilen miktarda)