Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şişli Belediye Başkanı Keskin'den Nişantaşı'ndaki asfaltlama çalışmasına dair açıklama

Şişli Belediye Başkanı Keskin'den Nişantaşı'ndaki asfaltlama çalışmasına dair açıklama
0
32

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
Sisli%2DBelediye%2DBaskani%2DKeskin%2Dden%2DNisantasi%2Dndaki%2Dasfaltlama%2Dcalismasina%2Ddair%2Daciklama%2D223175%2Ejpg

Keskin, bunun kalıcı olmadığını, Nişantaşı ile ilgili kapsamlı bir rehabilitasyon projesi hazırladıklarını söyledi.

Habertürk müellifi Fatih Altaylı, Nişantaşı'nda başlayan asfaltlama çalışmaları nedeniyle reaksiyon gösterilen Şişli Belediye Lideri Muammer Keskin'in açıklamalarını okurlarına aktardı.

Altaylı, "Nişan'taş'ı nasıl kazanacak?" başlığıyla yayımlanan yazısında "İstanbul’un gözbebeği semtlerinden Nişantaşı’nın sembolik hale gelmiş parke sokaklarının asfaltla kaplanmaya başlanması hem Nişantaşı sakinlerinde, hem de Nişantaşı’na biraz hava almak, alışveriş yapmak için gelenlerde ‘İnfial’ yarattı" sözüne yer verdi.

Altaylı, şunları kaydetti:

"Abartmıyorum, hem mail yoluyla hem toplumsal medya üzerinden bana ulaşan yüzlerce kişinin yanı sıra, Habertürk’e de çokça şikayet geldi.

Yaptığımız araştırma, bu asfaltlama kararının eski Lider Hayri İnönü devrinde alındığını, ihalesinin bile o devirde yapıldığını lakin uygulamasının artık başladığını ortaya çıkardı.

Pekala bu yanlıştan dönülemez miydi?

Kendisi de uzun yıllardır Nişantaşı’nın çabucak yanı başında, Maçka’da oturan Şişli’nin yeni belediye lideri Muammer Keskin’i aradım.

Kendisine yansıları aktardım ve konuştuk.

Başkan’ın söylediklerini şöyle özetleyeyim:

‘- Ne Nişantaşı’nda, ne de Şişli’nin diğer bir yerinde orada yaşayan vatandaşlarımızın istemediği bir şeyi yapmayız.

- Nişantaşı’nda bilhassa alt ve bodrum katlarda oturan vatandaşlarımızın şikayetleri olmuş. Sızan suların meskenlerde nemlenme vakit zaman su baskını derecesinde hasara yol açtığı görülmüş. Bu vatandaşlarımız acil bir tahlil istemişler.

- Asfaltlamanın münasebeti bu. Bildiğim kadarı ile üç sokakta bu yapılıyor. Fakat bu kalıcı bir durum değil.

- Nişantaşı ile ilgili kapsamlı bir rehabilitasyon projesi hazırlıyoruz.

- Bunu mahalle meclislerine getireceğiz ve tartışacağız. Tüm semt sakinlerinin fikrini alacağız.

- Yalnızca yollar değil, birtakım bölgelerde kaldırımlar da berbat vaziyette. İnşaatlar sırasında ziyan görmüş bölgeler var. Bunların hepsini bütüncül bir anlayışla yenileyeceğiz.

?- Nişantaşı’nın dokusunu, özelliğini bozacak hiç bir şey yapmayız, yaptırmayız. Tam tersine daha da özellikli bir yer haline getirmek istiyoruz.

- Biraz vakit istiyorum.’

Ben de ‘Hadi inşallah’ diyorum.

Unutmasınlar ki, 23 Haziran’da Ekrem İmamoğlu’na Nişantaşı’nda yüzde 97 oranında oy çıktı."

858,496Konular
982,168Mesajlar
30,110Kullanıcılar
ahmet5657Son üye
Üst Alt