Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişlilerin parasını danışmanına yediriyor!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişlilerin parasını danışmanına yediriyor!
0
67

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
Sisli%2DBelediye%2DBaskani%2DMuammer%2DKeskin%2DSislilerin%2Dparasini%2Ddanismanina%2Dyediriyor%2D%2D239154%2Ejpg

KESKİN, HEM PARA VERİYOR, HEMDE İDARESİ DEVREDİYOR

Muammer Keskin, bu ihaleyle Şişli Belediyesi’ndeki Başdanışmanı Gönen Orhan’a hem para vermiş oluyor hem de adeta yönetimi devreden bir durum oluşturuyor. Muammer Keskin, Gönen Orhan’ın firması Ceren Tanıtın Organzasyon'a pazarlık yordamıyla verdiği ihalenin bedeli ise 275 bin lira.

Keskin, Şubat ayında da Gönen Orhan’ın firması olan Ceren Tanıtım'a  275.000 TL'lik ihale vermişti.  

BU İHALE, BELEDİYECİLİK TARİHİNDE BİR BİRİNCİ

İhalenin ismine ve içeriğine bakıldığında çarpıcı bir durum ortaya çıkıyor. Bu ihaleyle belediyecilik tarihinde bir birinci yaşanıyor. Ceren Tanıtım'ın sahibi Gönen Orhan, aldığı ihaleyle hem para kazanacak hem de Şişli Belediyesi’nin idaresini ve stratejisini belirleyecek.

sisli-belediyesi-adrese-teslim-ihale-gonen-orhan.jpg

ORHAN’IN ALDIĞI İHALENİN İSMİ VE İÇERİĞİ DİKKAT ALIMLI

İşte, Gönen Orhan’ın aldığı ihalenin ismi; Yönetim ve Tertip bağlantı süreç idaresi, uyum, vatandaşlık ilgileri idare sistemi, işçi eğitimleri uygulama işi.  

Bu ihale, 01.07.2020 tarihinde, Şişli Belediyesi’nde saat 11.30’da gerçekleşiyor. İhale yeniden Kamu İhale Kurumu’nun pazarlık yönetmi olan 21 F maddesiyle yapılıyor. 

Kamu İhale Kurumu, 21 F unsuru ile yapılabilecek ihalelerin hangi koşullarda ve nasıl yapılabileceğini de kanunla belirlemiş.

sisli-belediyesi-adrese-teslim-ihale-gonen-orhan1.jpg

21 F UNSURU, DOĞAL AFET DURUMUNDA UYGULANABİLİYOR

Bir ihalenin, 21 F hususuna nazaran yapılabilmesi için; Doğal afetler, salgın hastalıklar, can yahut mal kaybı tehlikesi üzere ani ve beklenmeyen yahut yönetim tarafından evvelce öngörülemeyen olayların ortaya çıkması üzerine ihalenin çabuk olarak yapılmasının mecburî olması gerekiyor.  

Gönen Orhan’ın ismi Muammer Keskin’in Şişli Belediye Lideri olmasıyla birlikte başta Şişli olmak üzere tüm CHP’li belediyelerden aldığı ihalelerle gündem olmaya başladı.

BU İHALEDEN SONRA NASIL BİR ŞİŞLİ BELEDİYESİ OLUŞACAK

Gönen Orhan’ın aldığı bu ihaleden sonra; Şişli Belediyesi’nin yönetiminde nasıl bir değişikliğin olacağı, Şişli’de ve Şişli Belediyesi’nde nasıl bir organizasyonun yapılacağı ve süreçte nasıl bir değişiklerin  yaşanacağı, Şişli Belediyesi’nde nasıl bir koordinasyon kurulacağı, vatandaşlık ilişkilerindeki yaşanacak değişiklikler ve en kıymetlisi de eğitimden sonra Şişli Belediyesi’nde nasıl bir personelin oluşacağı merak konusu oldu. 

Şişli Gazetesi