Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sistemim AC4'ü için yeterlimi

Sistemim AC4'ü için yeterlimi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ÖNCELİKLE!
Sabitteki konuyu gördüm ama Can You Run it sana sadece kaldırıp kaldırmayacağını söylüyor,bana lazım olan cevap ise bilgisayarım bu oyunu lowda açarmı?

Rica ediyorum tam bir cevap gelmeden konu kilitlenmesin

Similar threads

PC oyuncusu olmak, başka bir platformda oyun oynamak kadar basit bir şey değildir. PlayStation veya Xbox gibi oyun konsollarında oyuncuların tek dert etmesi gereken şey oyunun fiyatıyken, PC oyuncusu için durum bambaşka oluyor. Bir PC oyuncusu en yeni oyunları oynayabilmek için elindeki sistemin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Bilgisayarım Hangi Oyunları Kaldırır? Önceden de değindiğimiz gibi, bilgisayarınızın hangi oyunları kaldıracağını öğrenebileceğiniz birçok site mevcut. Öte yandan, kimi oyuncular bu sorunun cevabını forumlarda bulabiliyor. Ancak bu forumlarda bilgi kirliliği olması da gayet muhtemel. Buna ek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Tarikatın imamı, samedânî gavs, rabbânî âlim, sıddîkıyet sırlarının madeni, hak ve hakikatin bahası, Şâhı Nakşbend Muhammed elÜveysî elBuhârî kuddise sirruh hazretlerinin bazı menkıbeleri hakkındadır Reşehât'da naklolunduğuna göre hicrî 718 yılının muharrem ayında dünyaya geldiler Hâce Ali...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna'ya gerçekleştirdiği ziyaret sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi'nin 8. toplantısını gerçekleştirdiklerini ifade eden Erdoğan, burada 7 anlaşma imzaladıklarını belirtti.  "Ukrayna ile sanayi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Savaş Tanrısı Kratos, 2018 yılında öyle bir geri dönüş yaptı ki aklımızı başımızdan aldı desem yalan olmaz. O nasıl bir oyundu öyle, o nasıl kamera kullanımıydı, o nasıl destansı bir hikâyeydi... Yani şu an şu satırları yazarken bile gözümün önüne gelen sahneler içimi kıpır kıpır etmeye yetiyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt