Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar bende bir sorun var wolverineyi sorunsuz yükledim bir sürü Crac k indirdim ve uyguladım ama hiç biri yararlı olmadı sorunum simgeye çift tıklıyıp bekliyorum bilgisayar çalışıyor ama hiç bir şey gelmiyor nayapmalıyım ?sistemim:
Windows 7 32 Bit
İşlemci: İntel(R) Core(TM)2...
Beyler bu oyunu alıcaktım ama kararsız kaldım sistemim yeter mi diye yardımcı olurmusunuz aşağıda kendi ve oyunun sistem gereksinimlerini verdim
WWE 2k15;
İşletim Sistemi: Windows Vista SP2 64bit
İşlemci: Intel Core 2 Duo E6600 ya da AMD Athlon 64 X2 5400+
RAM: 4 GB
Ekran Kartı: 1GB...
Pes 14'ü çok ağır oynuyorum arkadaşlar yardım edin çoğu konuya baktım fakat sorun devam ediyor sistemim:
Windows 7 Ultimate Sp 1
ATI Radeon HD 3800 series 2809 mb
Geçerli Görüntü Modu : 1360x768 32 bit 60 Hz
DirectX 11
İntel Core 2 Duo E7400 @ 280 GHz 279 GHz
400 GB RAM
64 Bit İşletim Sistemi
Paylaş
Selamün Aleyküm arkadaşlar benim pc sistemim biraz eskide kaldı 2010 yılında aldığım pc malum son yıllarda çıkan oyunlarla baya çıtayı yükselttiler bende pek anlamam yardımınıza güvenerekten soruyorum ;
Sistemim :
Ekran Kartı : AMD ATI Radeon HD4650 Directx101 1GB
RAM...
Arkadaşlar gün akşam steamdan space enginers aldım oyunu yükledim oyun en düşük ayarlarda bile kasıyor oynanmayacak şekilde gta 4 oynuyorum rust oynuyorum cs go full yüksek seviyede oynuyorum garys mod felan her şeyi kasmadan oynuyorum ama space enginers cok fazla kasıyor ekran kartı kesinlikle...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.