Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sistemim hangi oyunları kaldıra bilir?

Sistemim hangi oyunları kaldıra bilir?

Similar threads

merhaba arkadaşlar bende bir sorun var wolverineyi sorunsuz yükledim bir sürü Crac k indirdim ve uyguladım ama hiç biri yararlı olmadı sorunum simgeye çift tıklıyıp bekliyorum bilgisayar çalışıyor ama hiç bir şey gelmiyor nayapmalıyım ?sistemim: Windows 7 32 Bit İşlemci: İntel(R) Core(TM)2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Beyler bu oyunu alıcaktım ama kararsız kaldım sistemim yeter mi diye yardımcı olurmusunuz aşağıda kendi ve oyunun sistem gereksinimlerini verdim WWE 2k15; İşletim Sistemi: Windows Vista SP2 64bit İşlemci: Intel Core 2 Duo E6600 ya da AMD Athlon 64 X2 5400+ RAM: 4 GB Ekran Kartı: 1GB...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Pes 14'ü çok ağır oynuyorum arkadaşlar yardım edin çoğu konuya baktım fakat sorun devam ediyor sistemim: Windows 7 Ultimate Sp 1 ATI Radeon HD 3800 series 2809 mb Geçerli Görüntü Modu : 1360x768 32 bit 60 Hz DirectX 11 İntel Core 2 Duo E7400 @ 280 GHz 279 GHz 400 GB RAM 64 Bit İşletim Sistemi
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Paylaş Selamün Aleyküm arkadaşlar benim pc sistemim biraz eskide kaldı 2010 yılında aldığım pc malum son yıllarda çıkan oyunlarla baya çıtayı yükselttiler bende pek anlamam yardımınıza güvenerekten soruyorum ; Sistemim : Ekran Kartı : AMD ATI Radeon HD4650 Directx101 1GB RAM...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Arkadaşlar gün akşam steamdan space enginers aldım oyunu yükledim oyun en düşük ayarlarda bile kasıyor oynanmayacak şekilde gta 4 oynuyorum rust oynuyorum cs go full yüksek seviyede oynuyorum garys mod felan her şeyi kasmadan oynuyorum ama space enginers cok fazla kasıyor ekran kartı kesinlikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,496Konular
982,161Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt