Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sistemim Şu oyunu Kaldırabilirmı bir bakarmısınız

Sistemim Şu oyunu Kaldırabilirmı bir bakarmısınız

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Konu yanlış yerde açti isem kusura bakmayın yeniyim

Sistemım The walking dead game yi kaldirabilirmi bir bakarmısınız

İşlemci intel ore i33110m cpu @ 240GHz 240Ghz
Bellek Ram: 200gb
Sistem türü: 64 bit işletim s x54 bit tabanlı işlemci
WİNDOWS 81
intel HD graphics Family
HD graphic 4000
Ekran kartı : 1gb
yaklaşık 350gb bir hard disk

Similar threads

merhaba frmtr ailesi uzun zamandır aradığım ama bi türlü güvenip güvenmemede kararsız kaldığım sorumu sizlere soylemek istedim Sorum şu Windows 8 64 bit SAMSUNG işlemci : İntel(R) Core(TM) i33110M CPU @ 240GHz 240GHz Ram: 200 GB Ekran Kartı : 1 GB İntel İnside İntel(R) HD Graphics 4000...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Intel(R) Pentium(R) CPU 2020M @ 240GHz : İşlemci 4 GB : Ram Intel(R) HD Graphics : Ekran Kartı Microsoft Windows 8 (build 9200), 64bit : İşletim sistemi Bu sistemle kasmadan hangi oyunları oynayabilirim? Bu arada forumda yeniyim bi hatam olursa affola
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Arkadaşlar sistemim tüm özellikleri aşağıda yazılıpc mi özelliklerini en iyi şekilde nasıl iyileştirebilirimTavsiyelerinizi bekliyorum Genel İşletim Sistemi : Microsoft Windows XP Professional Ana İşlemci : Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4500 @ 220GHz Kullanıcı Adı : oem Grafikler Video...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Arkadaşlar sistemim tüm özellikleri aşağıda yazılıpc mi özelliklerini en iyi şekilde nasıl iyileştirebilirimTavsiyelerinizi bekliyorum Genel İşletim Sistemi : Microsoft Windows XP Professional Ana İşlemci : Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4500 @ 220GHz Kullanıcı Adı : oem Grafikler Video...
Cevaplar
0
Görüntüleme
426
  Her yıl ve her devir yeni yeni spor oyunları PC platformuna dahil ediliyor. Gerek konsollarda gerekse PC'de spor oyunlarının her vakit farklı yeri bulunuyor. Spor oyunları geliştiren firmalar ortasında EA, Konami ve daha fazlası üzere tanınan gruplar bulunuyor.    EA her yıl yeni bir FIFA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt