Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ekran kartı almayı düşünüyorumda uyum için tam olarak hangi bilgileri vermem gerektiğini bilmiyorumBende Everest programından gerekli olabilceğini düşündüğüm şeyleri yazdımAnkartımın destekleyebileceği bir ekran kartı önerirseniz sevirimBelki ileride RAM ' de alırımAma sanırım benim...
Herkese merhaba arkadaşlar Aslında bu konuyu açmamın sebebi donamımda veya yazılımda her hangi bir sıkıntı olup olmadığını öğrenmek istedim Aşağıya sistemimi yazacağım ve bu sistemle ben GTA V' de 3040 arası (nadiren 2829 a düştüğü oluyor) CS GO' da ise ortalama, genellikle 80 FPS alıyorum Bir...
Öncelikle Selamun Aleyküm,
Arkadaşlar ben farklı bir gta san andreas gta 4 mod u istiyorum yani
Gta sa'Da cj
Siper alsın
Araba dan atlarken adam öldürürken adamlar nası öldürdüysek öyle düşssün yani karakter ölürken serbest olsun
arabanın içinde farklı silahlarla ateş edilsin
(grafik o...
Arkadaşlar benim sistemim win8 i5 6gb ram 2 gb nvidia ekran kartı 31 Ghz ancak gta 4 ü yüklediğimde ***** yaptıktan sonra oyuna tıkladığımda komut istemi açılıyor ve hemen geri kapanıyor oyun açılmıyor tüm driver lar ve sistem güncel lütfen yardım!!!!!!!!!!
Arkdaşalr bios update yapmak istiyorum artıları var bellineden istiyorum çok güçlü bir sistemim var aama oyunlarda istediğim performans yok
sistemim; 2*1gb kingston 667mhz ram
8800gtx 768mb ekran kartı
intel core 2 e6700 266ghz işlemci
coolaer master güç kaynağı 650watt
asus p5b wifi...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.