Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sistemime göre gta 4 grafik mod İstek

Sistemime göre gta 4 grafik mod İstek
0
179

Similar threads

Arkadaşlar ekran kartı almayı düşünüyorumda uyum için tam olarak hangi bilgileri vermem gerektiğini bilmiyorumBende Everest programından gerekli olabilceğini düşündüğüm şeyleri yazdımAnkartımın destekleyebileceği bir ekran kartı önerirseniz sevirimBelki ileride RAM ' de alırımAma sanırım benim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Herkese merhaba arkadaşlar Aslında bu konuyu açmamın sebebi donamımda veya yazılımda her hangi bir sıkıntı olup olmadığını öğrenmek istedim Aşağıya sistemimi yazacağım ve bu sistemle ben GTA V' de 3040 arası (nadiren 2829 a düştüğü oluyor) CS GO' da ise ortalama, genellikle 80 FPS alıyorum Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
183
Öncelikle Selamun Aleyküm, Arkadaşlar ben farklı bir gta san andreas gta 4 mod u istiyorum yani Gta sa'Da cj Siper alsın Araba dan atlarken adam öldürürken adamlar nası öldürdüysek öyle düşssün yani karakter ölürken serbest olsun arabanın içinde farklı silahlarla ateş edilsin (grafik o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Arkadaşlar benim sistemim win8 i5 6gb ram 2 gb nvidia ekran kartı 31 Ghz ancak gta 4 ü yüklediğimde ***** yaptıktan sonra oyuna tıkladığımda komut istemi açılıyor ve hemen geri kapanıyor oyun açılmıyor tüm driver lar ve sistem güncel lütfen yardım!!!!!!!!!!
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Arkdaşalr bios update yapmak istiyorum artıları var bellineden istiyorum çok güçlü bir sistemim var aama oyunlarda istediğim performans yok sistemim; 2*1gb kingston 667mhz ram 8800gtx 768mb ekran kartı intel core 2 e6700 266ghz işlemci coolaer master güç kaynağı 650watt asus p5b wifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt