Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar benim sistem çok kötü ama oyun oynamak istiyorum
700 mb ram
64 mb ekran kartı
celeron r 267 işlemci
40 gb hdd var
buna göre oyun önerirmisiniz
şimdiden teşekkürler
merhaba arkadaşlar benim pc mafia 2 yi açarmı ve oyunu oynadıysanız beğendinizmi yani önerirmisiniz ??
sistem:
İşletim Sistemi: Windows 7 Ultimate 64 Bit DİRECTX:11
Anakart: ASUSTeK P5KPL SE Chıpset:Intel® G31 Intel ICH7
İŞLEMCİ: İntel Pentium(R) Dual Core CPU E 5400 @ 270 GHz (2...
arkadaşlar ben call of DUTY 2 aldım ama bilgisayarım çalıştırmıo ve oyunu yükledim ama şööle bi hata verio oyunu açmaya çalışınca '''ERROR during initialization Video card or driver doesn't support dynamic textures''' diyor ve sistem gereksinimleri falan açıosanırım bilgisayarımda bişeyleri...
akadaşlar;
benim sistem gerksnmlrm' şöyle
*512 mb ram
*intel(R) celeron(R) 267 Ghz cpu
*ati readeon 9550x1050 series 128 mb ekran kartı
ben sadece ramı 1gb çıkartırsam wolfteam veya poin blank kasmadan oynar mıyım?lütfen cvplrmsmnz
arkadaslar age of empires 3 oyununu yeni yukledım ve oyun oynarken cok fazlasıyla kasıyobilgisayarımın özellikleri bu oyunun sistem gereksınımlerinden daha da fazlasıyla iyi öyleki cok yavaslı***** calısıyo oyun BKZ
Age of Empires III (PC)SİSTEM GEREKSİNİMİ:
Windows XP
14 Ghz ya da...
Arkadaşlar Masaüstü Bilgisayarımın Özellikleri: 1 GB Ram, 256 Mb Ekran kartı var Laptop'umun Özellikleri ise 512 Mb Ram 128 Mb Ekran kartı
Ben 3D Hunting'i Masaüstü bilgisayarıma yükledim Oyun açıldıktan sonra karakter arazide ilerlerken ikide bir ekran kararıyor Üçgen veya kare şeklinde...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.