Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

sistemime göre oyun önerirmisiniz..

sistemime göre oyun önerirmisiniz..

Similar threads

merhaba arkadaşlar benim pc mafia 2 yi açarmı ve oyunu oynadıysanız beğendinizmi yani önerirmisiniz ?? sistem: İşletim Sistemi: Windows 7 Ultimate 64 Bit DİRECTX:11 Anakart: ASUSTeK P5KPL SE Chıpset:Intel® G31 Intel ICH7 İŞLEMCİ: İntel Pentium(R) Dual Core CPU E 5400 @ 270 GHz (2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
arkadaşlar ben call of DUTY 2 aldım ama bilgisayarım çalıştırmıo ve oyunu yükledim ama şööle bi hata verio oyunu açmaya çalışınca '''ERROR during initialization Video card or driver doesn't support dynamic textures''' diyor ve sistem gereksinimleri falan açıosanırım bilgisayarımda bişeyleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
akadaşlar; benim sistem gerksnmlrm' şöyle *512 mb ram *intel(R) celeron(R) 267 Ghz cpu *ati readeon 9550x1050 series 128 mb ekran kartı ben sadece ramı 1gb çıkartırsam wolfteam veya poin blank kasmadan oynar mıyım?lütfen cvplrmsmnz
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
arkadaslar age of empires 3 oyununu yeni yukledım ve oyun oynarken cok fazlasıyla kasıyobilgisayarımın özellikleri bu oyunun sistem gereksınımlerinden daha da fazlasıyla iyi öyleki cok yavaslı***** calısıyo oyun BKZ Age of Empires III (PC)SİSTEM GEREKSİNİMİ: Windows XP 14 Ghz ya da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Arkadaşlar Masaüstü Bilgisayarımın Özellikleri: 1 GB Ram, 256 Mb Ekran kartı var Laptop'umun Özellikleri ise 512 Mb Ram 128 Mb Ekran kartı Ben 3D Hunting'i Masaüstü bilgisayarıma yükledim Oyun açıldıktan sonra karakter arazide ilerlerken ikide bir ekran kararıyor Üçgen veya kare şeklinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,463Konular
981,123Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt