Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sistemime uyumlu harddisk yardım

sistemime uyumlu harddisk yardım
0
105

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar p3 870mhz işletim sistemli asus cusl2c anakartlı bir bilgisayarım var üzerinde 40gb hdd ve 256x2 ram mevcut ben yeni bir harddisk, ekran kartı (256 veya 519) almak ve ram arttırmak istiyorum ama kaç gb ye kadar hdd leri destekler rami ne kadar artırabilirim, ekran kartı nekadar olabilir içinden çıkamıyorum yardımcı olurmusunuz

Similar threads

Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
Arkadaşlar bi pc hazırladım uyumlu olurmu olursa performansı ne olur (Oyun oynuyorum genellikle) Pes16 Fifa gibi oyunları oynuyorum Ekran Kartı Asus GT730 DDR3 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 İşlemci Amd Phenom II X4 955 32GHz Soket AM3 Black Edition Ram Kingston HyperX Fury Blue...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt