Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

site login sorunu SS li.

site login sorunu SS li.
0
316

Similar threads

2 gün önce sabah bilgisayarı açmaya çalıştım bastım düğmeye 3 sn çalıstı sonra kapandı sonra biraz uğraştım denedim açıldı dünde aynısı oldu dünde aynısını yaptım açıldı bugün yeni bi şey farkettim sabah güç kaynağı soğuk olduğundan açılmıyo çünkü normalde açıldıktan sonra hiç kapanmıyo bende...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
merhaba arkadaşlar 2 gün önce bir sıkıntı başıma çöktü oturdu cs go oynarken ekranda pixeller oynaşmaya başladı Beyaz 20 civarı pixel bir sağa bir sola gitti oyun kitlendi bende başlat basıpo tekrar girdim oyuna bu sefer sürekli siyah ekranlar gelmeye başladı attı oyundan neyse ben anlamadım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
selamın aleyküm sevgili arkadaşlar yine ben önceki konuda bi kızdan bahsetmiştim aşıgım falan filan diye fakat bıraktım bundan böyle anladım bana kadar degilmiş haketmedigi değerleri vermişim hemen başka bi sorunum var bizim spor salonunda bi kız var benim yaşımda antreman günleri o kızda orda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
arkadaşlar üniversiteden bir kızdan hoslanıyorum kızı birtek okul çıkışı metroda görebiliyorum okulda denk gelemiyoruz Kızla hiçbir yerden tanışıklığımız değil muhabbetimiz yok karşılıklı arkadas yokBende bugün kızın indiği yerde inip konusmayı düsünüyürum Sizce de böylemi yapmalıyım? yada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Anne ve baba olma duygusu ilk heyecan birincil korkularanne olcam ve endişelerim var ANNE VE BABA OLMA DUYGUSU: 1548443832 1548443832...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
858,497Konular
982,013Mesajlar
29,997Kullanıcılar
dhskdjdSon üye
Üst Alt