Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2 gün önce sabah bilgisayarı açmaya çalıştım bastım düğmeye 3 sn çalıstı sonra kapandı sonra biraz uğraştım denedim açıldı dünde aynısı oldu dünde aynısını yaptım açıldı
bugün yeni bi şey farkettim sabah güç kaynağı soğuk olduğundan açılmıyo çünkü normalde açıldıktan sonra hiç kapanmıyo
bende...
merhaba arkadaşlar 2 gün önce bir sıkıntı başıma çöktü oturdu
cs go oynarken ekranda pixeller oynaşmaya başladı Beyaz 20 civarı pixel bir sağa bir sola gitti oyun kitlendi bende başlat basıpo tekrar girdim oyuna bu sefer sürekli siyah ekranlar gelmeye başladı attı oyundan
neyse ben anlamadım...
selamın aleyküm sevgili arkadaşlar yine ben önceki konuda bi kızdan bahsetmiştim aşıgım falan filan diye fakat bıraktım bundan böyle anladım bana kadar degilmiş haketmedigi değerleri vermişim hemen başka bi sorunum var bizim spor salonunda bi kız var benim yaşımda antreman günleri o kızda orda...
arkadaşlar üniversiteden bir kızdan hoslanıyorum kızı birtek okul çıkışı metroda görebiliyorum okulda denk gelemiyoruz Kızla hiçbir yerden tanışıklığımız değil muhabbetimiz yok karşılıklı arkadas yokBende bugün kızın indiği yerde inip konusmayı düsünüyürum Sizce de böylemi yapmalıyım? yada...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.