Sitem & Pişmanlık Sözleri aileye sitem sözleri suçluluk sözleri aileye sitemli sözler sitem facebook sitemli sözler facebook bugun herseyden pişman ve üzgünüm bu sözlerde pişman olanlara ♥ Korkum Hoşlanmak Değil; Korkum Sevipte Ayrılmak… Korkum Kurşun Yemek Yemek Yok; Kalleşçe Vurulmak… Korkum Ölüm Değil; Senin Kadar Unutulmak… ♥ Dönmeyeceksin biliyorum, tutmayacaksın ellerimden öpmeyeceksin dudaklarımdan sevmiceksin beni çılgın gibi, vurmayacaksın kalbine zinciri benden başkasınıda alacaksın sevgilim! ♥ Sev o kadar sev oysa kalmasın sende gurur, Gurur'un başladığı yerde sevgi son bulur ♥ Niye ağlıyorsun dediler, sevdim dedim Niye üzülüyorsun dediler, gönül verdim dedim Elin kızı için değermi dediler, meğerse değmezmiş ♥ Sen sevda ırmağı, gittin ele aktın, sen dünyamı yıktın Vefasız Aşkım ♥ Dünya döndükçe sen defalarca bana DÖNMEYE Başını her yastığa koyduğunda beni GÖRMEYE Her kahkahamda göz yaşı DÖKMEYE Ben yaşadıkça sen ÖLMEYE Mahkumsun ♥ Alsalarda şu yaşla dolu gözlerimi yerlerinden Çalsalarda haberim olmadan seni kalbimden Eğer unutacaksa bu can çıkmasın bedenimden Ölürsem söyleyin mezarıma gelmesin o sevmeyi bilmeyen ♥ Sana pek kırgınım oysa, seni bin parçaya bölsem yetmez Ama kaybolacak bir parçanada gönlüm elvermez ♥ Bütün insanları sevebilirdim, sevmeye senden başlamasaydım ♥ Yürüdüğün yollardan geçebilirsin yeniden lakin anılardan,ASLA! ♥ Bunca acıyı çekmez hiç kimse ve bunca ölümden kolay dönülmez bu değin sevmeyince ♥ Öyle kolay yok benden kurtulman, hesabım bitmedi daha seninle, öcümü almazsam haram yaşamak, hesabım bitmedi daha seninle ♥ Bugün yeni bir meyhane keşfettim mezarlığın bütün aleyhinde beni ararda bulamassan ya meyhanedeyim ya da tam aleyhinde ♥ Seven Ben Sevilen Sen Gözü Yaşlı Ben Ağlatan Yeniden Sen!!! ♥ Çok Eskiden peşinde bakar ağlardım şu anda dönüp ardıma bile bakmam Bir Zamanlar uğruna dünyaları yakardım hemen im kibrit bile çakmam!! ♥ Aşkımız için kan dökmemi istiyorsan sana dünyanın şah damarını keserim illede senin kanın olacak diyorsan önemli yok ben seni toprakta da severim ♥ Benim kalbimi incitmek suya yazı yazmaya aynı, kırılan kalbimi düzeltmek gece doğan güneşe benzer Sen o suya yazı yazmayı başardın şmdi güneşin doğmasını bekle