Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sitemmatik v1.0 (Bilim-Kurgu)

Sitemmatik v1.0 (Bilim-Kurgu)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sitemmatik v10 (BilimKurgu)
(ilk ve son versiyondur)

Yıl 2066
İnsan yine insan,doğa yine doğaYeni bir icat bulmuşlarİçine giriliyormuş ve orada uyutma modülleri sayesinde seçtiğimiz bir tarihten başka bir tarihe kadar uyuyup,uyanabiliyormuşuzUykusuzluk diye lanet bir hastalık o yıllarda artık bilimin gündeminden düşmüşİş otomatiğe bağlanmışSitemmatik'in dijital kontol panelinden seçtiğin süre kadar uyumak senin elindeBu cihaz aslında zamanı uyuyarak es geçmek,atlamak işlevini bizim yerimize o yapıyormuş

Cihazın İşleyişi ve Teknolojisi:

Cihaz tam olarak bir uçuş eğitimlerinin verildiği uçak simulatörüne benzeyen bir yapıdaİçine sadece bir kişi sığıyorBurada sadece uyuma moduna giriliyorKişi burada uyuyor fakat insanın yaşamsal gereksinimlerinin de elbette sağlanması gerekiyorYani fiziksel temel gereksinimleri;beslenme,boşaltım,hareket vb gibiCihaz bunları da tek tek yapıyorBunlar cihazın standart ayarlarıdırBir günün belli saatlerinde cihaz size aerobik yaptırıyor,boğazdan salınan ince hortumla mideye su ve önceden öğütülüp sindirilmeye hazır gıdaları mideye iletiyorBunun yanında monte edilen aparatlar sayesinde diğer giderleri de hallediyorIsı ayarları sensörlerle kişiye uygun şekilde sürekli normalize ediliyorKafaya bağlı bir takım kablolardan oluşan uyutma modülleri ayarlanan zaman da beyine bir takım sinyaller göndererek zoraki(şükür ulan be) olarak uyutuyor kişiyiYok kafama bir takım düşünceler takıldı,yok uyku sorunum var,ulan çalış çalış beş kuruş para yok,hala bekarız ulanyok bilmem negibi sorunlar yüzünden uyuyamamak gibi bir şey teknik olarak söz konusu değilmiş

Cihazda rüya modüllerinden belirli kategorilere göre kendi favori listeni hazırlayabilirsunYani komedi,aşk,macera,adrenalin vsÖnceden hazırladığın ve belirli bir zamana ve sıraya göre programladığın rüyaların haricinde tek bir şey dahi görmüyorsunYa da benim gibi artık sabahlara kadar binlerce saçma sapan rüya görerek rüyalara artık lanet yağdıran birisi, rüyasızmodunu seçtiği zaman asla tek rüya bile görmeden uyuyabiliyormuş (vay be inanmıyorum)

Peki yaşamak için çalışmak gerekmezmi,bu sitemmatiğin elektiriğini,bize vereceği gıdaları,maliyetini nasıl karşılıycaz?

Bu cihaz su yakıyorYani yakıt pili ile sudaki hidrojeni kullanarak enerjisini sağlıyorGıdaları ise Sosyal Güvenlik kurumu karşılıyorO yıllar da memlekette maddi sorun artık aşılmış,bir çok şey devlet tarafından karşılanıyormuşAnlayışlar o kadar incelmiş ki (hemde tr de,yapma canım) kişi eğer düşünsel anlamda yaşamdan uzaklaşıp kafa dinlemek istiyorsa devlet bunu karşılıyormuş (ulan peki beni niye yatalak hastayken 4 yıl eşek gibi çalıştırdılar?)(o zaman yıl 2002 idi)(yaa!)

Yüksel bir zırıltıSabah olmuşYine uykuyu tam alamamışımGördüğüm rüyalardan kafam davul gibiUlan uyuduk mu cenk mi ettik belli değilDerken gece uykumda gördüğüm ilginç rüya aklıma geliyor
2066 yılısitemmatik
Hadi be rüyamıydı ulan butüh
Gerçek dünyadayım,gerçek hayat;geçen 29 senenin tüm ortak yanları hala aynı
Değişmemiş;
Eşek gibi çalış bir şekilde (bela,musibet) kazanımların gitmiş hep,
Etrafımda iki laf edecek hiç kimse yok,
Arkadaşlıklar mı? o ne?
Barlar,diskolar,partilerşu tv de gördüğüm şeyleri mi diyon?
Ulaşımını kendi aracınla sağlamakHı?
Hastalıktan gelen işkenceler (abartı yok,gerçek işkenceydi),
Kıskançlıklar,dejenarasyon,güven sorunu,
Alın terinin bereketini görememek,
İstanbul cehenneminde,mağaradan bozma,maaşımın üçte ikisini gaspeden bu aşşağılk evde yine yalnız
Acıkmışım;dürüm mü söylesem,poğaça mı alsam
Gurbette yalnızlık,kim yok kimse yok,çıkıp gezsem 2 bin bilmem kaçıncı aynı rutin saçmalık olacak,iyisi mi 2 bira alıyım da zaman aksın
Lan şu internete mahkummuyuz be,köydeyken kaveye gidip adam gibi oyun oynardıkNe bu saçmalık yaHavanda su dövüp duruyoz

say oğlu say,bu kısmı tam yazmaya kalkarsam metreler tutarAşağıda link verecem ordan okursunuz

Bir hayale dalıyorum,
Yaşadığım hayat gözlerimin önünden film şeridi gibi akıp gidiyor;
ulan ne dandik hayat yayok şu aşşağılık pislik dünyada bir çoğundan daha fazla çalışmasam tamam diyecemdürüstlük,samimiyet,azim fazla birşey istemedim ya şu aşşağılık dünyadaHerkes gibi normal bir düzenim olsa yeterdi
Aklıma Sitemmatikgeliyor,
Ulan keşke gerçek olsaydıYapacağım ilk şey,o cihaza girmek olurdu
O cihaz dandik geçen zamanı yaşayıpyaşamamayı bizim tercihimize bırakıyorduYani şimdiki gibi dandik metodlarla yapılmıyormuşBu dandik metodlar da ne olacak,işte sigara,alkol,internetvs gibi kötü alışkanlıklar
Önce cihazı 1 aylık kurardım1 ay sonra uyandığım da bakardım,hayatım ne haldeEğer bu aşağılık dünyanın bana haksızca direttiği saçma hayat devam ediyorsa,yok abi ben istemiyorumCihaza geri girŞunu bu defa 3 aylık kurBu salak dünya ısrarlı beni salakça yaşatmaya halaKur abi kur
Ne diye çekecekmişim ki?
Para yokmuş,projelerim çalınmış,ticaretten adeta men edilmişimUlan sahtekarlık bu kadar da bariz olmasa suçun bi kısmını kendime bulacağımYıllar önce bu memlekette bilgisayarcı zor bulunurken biz sefaletten kurtulalım diye gidip bilmem ne programcılığını öğrenmişiz ne zorluklarlaPara kazanmak için kullanmak istediğimde başıma gelmeyen kalmamışBu benim sefaletten kurtulmak için denediğim birçok yöntemden sadece bir tanesiUlan zengin olmak değil amacım,sefaletten kurtulmaktıKonu sapmasın diye diğer teknolojik projelerimi,ticari girimşimlerimi,yaşadığım zorlukları yazmayacağım
Şu dünyada bir tek gün mutlu olduysam yüzüme çarpsınlarHep yokluk,hep sefaletNormal sorunlar olsaydı gerçekten gelipte burda yazmazdımZaten yazı yazmayı da asla seven biri değilimPsikiyatri hastalığı adı altında gerçek ve iğrenç bir cehennem yaşadımYeni yeni kendime geliyorumHayatta olduğumun yeni farkına varıyorum

Neyse laf uzamasın fazla,yaşadığm sorunların detayını okumak isterseniz aşağıdaki linkte tıklayınArtık yazmaktan bıktığım için bir web sayfasına yükledim

Buyrun;

Bu forumda 50 msj lazımmış link vermek içinArt niyetli kişilerin yüzünden bizde mahrum kalıyoz bi takım imkanlardanLinki şu şekilde toparlayalım
Hatta mod arkadaş linki kendi editlerse hürmete geçer:

Kaynak: passions78 (yani benim dandik hayattan)

Edit ???? ? Kaynak Bildirmen Yaterlidir

858,497Konular
981,996Mesajlar
29,981Kullanıcılar
mordowSon üye
Üst Alt