Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sivas Basınında Bugün

Sivas Basınında Bugün
0
58

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Sivas haberleri
Sivas Basınında Bugün

Sivas'ta yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

ANADOLU: Engel tanımayanlar 1 gün asker oldular

Sivas'ta 45 engelli genç, bir jurnal temsili askerlik uygulaması kapsamında eğitim alarak ant içti

BİZİM Sivas: Miktar ve Kara terfi etti

Sivas Emniyet Müdür Yardımcıları Mustafa Tutar ve Salih Kara, birinci derslik güvenlik müdürlüğü rütbesine terfi etti

HALKÇI: Onlar hemen asker

45 engelli genç, bir günlük temsili askerlik uygulaması kapsamında eğitim alarak yemin içti

Sivas POSTASI: Sorunlu trafikte modifiye korkutma

Son zamanlarda gençlerin hayli ilgi gösterdikleri modifiyeli araçlar, trafiği büyük oranda tehlikeye sokuyor

REALITE: En büyük asker bizim asker

45 engelli genç, bir jurnal temsili askerlik uygulaması dahilinde eğitim alarak yemin içti

Sivas İZCİ: Git gel İstanbul 2 saat

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Şimşek, Sivas Havalimanı pistini genişletme çalışmaları esnasında verdiği sözü tuttu Şimşek, beraberindeki yöneticiler ve basın mensuplarından oluşan heyet, Sivas'tan İstanbul'a aynı gün gidilip gelinebileceğini kamuoyuna kullanmak için havayoluyla İstanbul'a artan bir şekilde Türk Havayolları Genel Müdürü Esas Kotil'i ziyaret etti

SİVAS (Anadolu Ajansı) *

858,496Konular
981,849Mesajlar
29,894Kullanıcılar
Üst Alt