Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şiveydiz

Şiveydiz
0
28

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,764
Etkileşim
86
Puan
48
F-D Coin
0
Şiveydiz Malzemeler 250 gr Nohut 250 gr Kuşbaşı Kuzu Eti 1 Demet Taze Sarımsak 1 Kg Yoğurt 1 Su Bardağı Su Tuzlu Sos Malzemesi 1 Çorba Kaşığı Tereyağı 1 Çay Kaşığı Haspir Yapilis Tarifi Akşamdan ıslattığınız nohudu haşlayın Taze sarmısaklardan iki tane ayırıp kalanını yarım parmak iriliğinde doğrayın Ayırdığınız iki sarmısağı bambaşka bir kapta yumuşayana değin haşlayın Yoğurdu 1 su bardağı suyla çırparak ayran kıvamına getirin Hazırladığınız ayrana eti, haşlanmış ve çiğ sarmısağı ek ederek pişirin Tavada bir çorba kaşığı tereyağını kızdırıp haspiri ekleyerek sos hazırlayın Yemeği servis tabağına alın Üstüne haspirli sos gezdirip servis yapın id  
 
858,496Konular
981,877Mesajlar
29,916Kullanıcılar
murymurySon üye
Üst Alt