Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sivil Savunmayla İlgili Guzel Sozler

Sivil Savunmayla İlgili Guzel Sozler
0
199

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Sivil Savunma İli İlgili Sozler,sivil savunma ile ilgili ozlu sozler,sivil savunma ile ilgili ozdeyişler,Sivil Savunma sozleri,Sivil Savunma haftasıyla ilgili sozler,Sivil Savunma haftası guzel sozler

Sivil savunma oz savunmamızdır, katılınız

Sivil savunmasız yurt savunması olmaz

Yangınların onlemini alma, sondurme kulfetinden daha kolay ve ucuzdur

Savaşta ve barışta yangın, sel, deprem ve benzeri doğal afetlerden kendinizi ve ailenizi nasıl koruyacağınızı sivil savunma oğretir

Similar threads

sivil savunma ile ilgili guzel sozler, sivil savunma ile ozlu sozler * Sivil savunmasız yurt savunması olmaz * Savaşta ve barışta yangın, sel, deprem ve benzeri doğal afetlerden kendinizi ve ailenizi nasıl koruyacağınızı sivil savunma oğretir * Yangınların onlemini alma, sondurme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
sivil savunma gunuyle ilgili ozlu sozler,sivil savunma gunu ozlu sozler,sivil savunma ozlu sozler Sivil savunmasız yurt savunması olmaz Sivil savunma oz savunmamızdır, katılınız Savaşta ve barışta yangın, sel, deprem ve benzeri doğal afetlerden kendinizi ve ailenizi nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
ilkoğretim haftası guzel sozler,ilkoğretim guzel sozler,ilkoğretim ile ilgili guzel sozler,ilkoğretim haftasıyla ilgili guzel sozler * İlkoğretimin değerini her yurttaşa anlatmak ulusal bir gorevdir * Bir okul acılırsa, bin hapishane kapanır * Okul bir anne gibidir, bizi sever ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
sağlık haftası ile ilgili sozler,sağlık haftasıyla ilgili guzel sozler,sağlık uzerine ozlu sozler Her şeyin başı sağlıktır Sağlığı olanın umudu, umudu olanın her şeyi vardır Demir nemden, insan gamdan curur Can boğazdan gelir Hastaya doşek sorulmaz Ağacı kurt, insanı dert yer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
alkol ile ilgili soylenmiş ozlu sozler, OZLU SOZLER İcki oldurur, kumar sondurur, spor guldurur Yeşilay derneği Sigaranın dumanını yel alır,parasını el alır belası sana kalır Atasozu İcki butun kotuluklerin anasıdır Hz Muhammed İckinin barındığı yerden ahlak ve utanc kacar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
858,467Konular
981,167Mesajlar
29,537Kullanıcılar
emirbregaSon üye
Üst Alt