Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sivil toplum orgutleri nelerdir isimleri gorevleri

sivil toplum orgutleri nelerdir isimleri gorevleri
0
123

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
sivil toplum orgutleri nelerdir isimleri gorevleri nelerdir

Turkiye ’deki Vakıflar

Vakıf statusunde kurulmuş sivil toplum kuruluşları
Ankara Losemili Cocuklar Vakfı (LOSEV)
Beyaz Nokta Gelişim Vakfı
Bilim ve Sanat Vakfı (BİSAV)
Cevre ve Kultur Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı (CEKUL)
Cocuk Vakfı
Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı (GYV)
Geleceğimizin Cocukları Vakfı (GCV)
ICEP Uluslararası Kulturel Değişim Programları Burs Vakfı
İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV)
İlkoğretim Okullarına Yardım Vakfı (İLKYAR)
İstanbul Kultur Sanat Vakfı (İKSV)
Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı (KEDV)
Kafkas Vakfı
Nesin Vakfı
Nezih Danyal Karikatur Vakfı
Osmanlı Araştırmaları Vakfı
Reklamcılık Vakfı

Similar threads

sivil toplum örgütleri nelerdir isimleri görevleri nelerdir Türkiye ’deki Vakıflar Vakıf statüsünde yerleşmiş sivil toplum kuruluşları Ankara Losemili Cocuklar Vakfı (LÖSEV) Beyaz Nokta Gelişim Vakfı Bilim ve Sanat Vakfı (BİSAV) Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
Vakıf statusunde kurulmuş sivil toplum kuruluşları Ankara Losemili Cocuklar Vakfı (LOSEV) Beyaz Nokta Gelişim Vakfı Bilim ve Sanat Vakfı (BİSAV) Cevre ve Kultur Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı (CEKUL) Cocuk Vakfı Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı (GYV) Geleceğimizin Cocukları Vakfı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Onemli Sivil Toplum Kuruluşları İsimleri Onemli Sivil Toplum Kuruluşları Listesi Tema Yeşilay Kızılay Vakıf statusunde kurulmuş sivil toplum kuruluşları Ankara Losemili Cocuklar Vakfı (LOSEV) Beyaz Nokta Gelişim Vakfı Bilim ve Sanat Vakfı (BİSAV) Cevre ve Kultur Değerlerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
sivil toplum kuruluşuyla ilgili odevim var bunun ne olduğunu da bilmiyorum lutfen yardım edin Cevap: sivil toplum kuruluşları 20 yuzyıl boyunca, kureselleşme STKların onemini artırmıştır Coğu sorunların ulkelerin kendi icinde cozulmesi imkansızdır STKlar insani konular, kalkınma yardımları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
Turkiyedeki vakıflar Turkiyedeki vakıflar nelerdir Turkiyedeki vakıflar ve gorevleri Turkiyedeki Vakıflar Vakıf statusunde kurulmuş sivil toplum kuruluşları Ankara Losemili Cocuklar Vakfı (LOSEV) Beyaz Nokta Gelişim Vakfı Bilim ve Sanat Vakfı (BİSAV) Cevre ve Kultur Değerlerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
858,498Konular
982,028Mesajlar
30,009Kullanıcılar
hshahzjxhstzSon üye
Üst Alt