Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sivilce duası

Sivilce duası
0
163

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Selamun Aleyküm Ben sivilce rahatsızlığımdan muzdaribim 2 yıldır Sivilce duası okuyacağım fakat 7 gün 7 defa okunması gereken bir dua fakat ben yanlışlıkla 8 defa okudum yine de işe yarar mı ? Şimdiden teşekkürler

Similar threads

bana sınavda yanımda olacak (zihnimi açacak) bir dua söyler misiniz? şimdiden Allah razı olsun |8 Cevap: imtihan duası (başarı için) DUA BismillahirrahmanirrahimYa Hayyu,Ya Kayyum,Birahmetike estegisu Allahım! Hayy ve Kayyum isminle ve rahmetinle yardımını istek ediyorum DUA 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Mevlid kandilinde çekilen tesbihler Mevlîd Kandili, Rebiû'levvelayının onbirinci ve onikinci günleri arasındaki gecedîr Mevlîd kandilinde bol bol Nebiyyi Ekrem sallallahu aleyhi ve sellemsalatü selamlama okunmalıdır Bu mukaddes gecede yapılacak ibadetlerin en önemlisi: Kur ’lahzaı Kerim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
460
Cin Çağırma Duası Cin Çağırma Duası ve sureleri sayesinde siz de cinlerle görüşebilir dileklerinizi, isteklerinizi ve merak ettiklerinizi sorarak rahatlayabilirsiniz. Cin Çağırma Duası Cin çağırma işleminde bazı tılsımlı sözler ve dualar kullanılmaktadır. Bunun dışında farklı yöntemlerde de bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
502
Ergenlik çağına girilmesi ile birlikte karşılaşılan ilk ergenlik belirtisi sivilcelerdir. Sivilcelerin çıkmasın sağlıklı bir vücudun ve sağlıklı bir gelişimin ilk örneklerindendir. Fakat elbette ki hiç kimse cildinde büyük ağrılı kızarmış iltihaplı bir sivilce görmek istemez. Biz bu yazımızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
duaların kabul olması için ne yapılmalı,duanın kabul olması için,duanın kabulü,duanın kabul olması için ne yapılmalıyız, Duanın kabul olması için ne yapılmalı Dua dinin direğidir (Allahü teâlâ indinde duadan daha şerefli bir şey yoktur), (Düşmandan kurtulmak, bol rızka kavuşmak için dua...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,496Konular
981,710Mesajlar
29,780Kullanıcılar
eennnSon üye
Üst Alt