Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamun Aleyküm Ben sivilce rahatsızlığımdan muzdaribim 2 yıldır Sivilce duası okuyacağım fakat 7 gün 7 defa okunması gereken bir dua fakat ben yanlışlıkla 8 defa okudum yine de işe yarar mı ? Şimdiden teşekkürler
bana sınavda yanımda olacak (zihnimi açacak) bir dua söyler misiniz? şimdiden Allah razı olsun |8
Cevap: imtihan duası (başarı için)
DUA
BismillahirrahmanirrahimYa Hayyu,Ya Kayyum,Birahmetike estegisu
Allahım! Hayy ve Kayyum isminle ve rahmetinle yardımını istek ediyorum
DUA
1...
Mevlid kandilinde çekilen tesbihler
Mevlîd Kandili, Rebiû'levvelayının onbirinci ve onikinci günleri arasındaki gecedîr Mevlîd kandilinde bol bol Nebiyyi Ekrem sallallahu aleyhi ve sellemsalatü selamlama okunmalıdır Bu mukaddes gecede yapılacak ibadetlerin en önemlisi: Kur ’lahzaı Kerim...
Cin Çağırma Duası
Cin Çağırma Duası ve sureleri sayesinde siz de cinlerle görüşebilir dileklerinizi, isteklerinizi ve merak ettiklerinizi sorarak rahatlayabilirsiniz.
Cin Çağırma Duası
Cin çağırma işleminde bazı tılsımlı sözler ve dualar kullanılmaktadır. Bunun dışında farklı yöntemlerde de bir...
Ergenlik çağına girilmesi ile birlikte karşılaşılan ilk ergenlik belirtisi sivilcelerdir. Sivilcelerin çıkmasın sağlıklı bir vücudun ve sağlıklı bir gelişimin ilk örneklerindendir. Fakat elbette ki hiç kimse cildinde büyük ağrılı kızarmış iltihaplı bir sivilce görmek istemez. Biz bu yazımızda...
duaların kabul olması için ne yapılmalı,duanın kabul olması için,duanın kabulü,duanın kabul olması için ne yapılmalıyız,
Duanın kabul olması için ne yapılmalı
Dua dinin direğidir (Allahü teâlâ indinde duadan daha şerefli bir şey yoktur), (Düşmandan kurtulmak, bol rızka kavuşmak için dua...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.