iltasyazilim
FD Üye
size kızlar sivilceye bakar değilmi
birde siivlcelerimin bazıları fındık değin büyüktü düşünün
sabahtan kalkınca 20 tane beyaz iltihaplı sivilce, patlatınca kanar bere olurdu
sürekli 2 numara kel gibi saçla gezerdim48 kiloydum
acilen ise: sivilce çare görüyorum 5 tane sivilcem kaldıizler kaldı fakat eskisine göre iyiabim görünce olum suratına renk gelmiş vallahi yakışıklı olmuşsun dedihep benle dalga geçerdi abim çirkinim diye
kilom 74 e çıkardım yanaklarım emin oldu gamzelerim bile çıktı40 kişiden 1 kişi yakışmamış kilo dedi
geçende bir teyze gördü kilo almışsın dedi karnın çıkmış dedi okşadı felan yakışmış ama dedi
saçlarımı böyle yaptım: http:wwwgooglecomtrimgres?imguQEwAA&dur 1234
daha sonra imtihan günü geldi ilk olarak sivilce azalmış, siyah noktalarım geçmiş bir şekildetramvaya bindim emrindeki koltukda 4 kız vardıgülüyorlar felan arada bana bakıyorlarsonra yanıma bir kız oturdu diğer 2 kızla görüntü mesafem yok oldusonra ayrım ettim bu 2 kız kafalarını eğerek bana bakıyorlardı
ne olduda baktılar
ya yeniden fazla tipsizdim, yada fazla iyiydim
birde siivlcelerimin bazıları fındık değin büyüktü düşünün
sabahtan kalkınca 20 tane beyaz iltihaplı sivilce, patlatınca kanar bere olurdu
sürekli 2 numara kel gibi saçla gezerdim48 kiloydum
acilen ise: sivilce çare görüyorum 5 tane sivilcem kaldıizler kaldı fakat eskisine göre iyiabim görünce olum suratına renk gelmiş vallahi yakışıklı olmuşsun dedihep benle dalga geçerdi abim çirkinim diye
kilom 74 e çıkardım yanaklarım emin oldu gamzelerim bile çıktı40 kişiden 1 kişi yakışmamış kilo dedi
geçende bir teyze gördü kilo almışsın dedi karnın çıkmış dedi okşadı felan yakışmış ama dedi
saçlarımı böyle yaptım: http:wwwgooglecomtrimgres?imguQEwAA&dur 1234
daha sonra imtihan günü geldi ilk olarak sivilce azalmış, siyah noktalarım geçmiş bir şekildetramvaya bindim emrindeki koltukda 4 kız vardıgülüyorlar felan arada bana bakıyorlarsonra yanıma bir kız oturdu diğer 2 kızla görüntü mesafem yok oldusonra ayrım ettim bu 2 kız kafalarını eğerek bana bakıyorlardı
ne olduda baktılar
ya yeniden fazla tipsizdim, yada fazla iyiydim