Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Siyah ekran verip pc kapanıyor

Siyah ekran verip pc kapanıyor
0
127

Similar threads

Sa beyler bilgisayar sıyah ekran verip kapanıyor oyun açınca felan 510 dkka oynayınca siyah ekran olup kendi kendine kapanıyo şarj cihazını değiştirdim gene kapnıyo yardım
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
Arkadaşlar ACER ASPİRE 5740G laptopum var, yaklaşık 10 gün önce bilgisayara format attım ve 32 bit WİN 7 Ultimate yükledim (öncesi 64 bit WİN 7 Ultimate vardı) ancak bigisayar donanımlarında problem yaşadım ve tekrar 64 bitlik olanı kurdum, ancak ne olduysa bundan sonra oldu, sorunum aynen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere de açmış olabilirim biraz acemiyim bu konuda affola Evet başlıkta da belirttiğim gibi şu son 23 haftadır bilgisayarım oyun oynarken kapanıyor ve açarken de mavi ekran geliyor Crash dump gibi bi yazı hatırlıyorum bi de %de dolma var 100 olunca pc yeniden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Donanım veya yazılım nedeniyle birçok kullanıcı bilgisayar kendi kendine kapanıyor ise ne yapmalı sorusunun cevabını arıyor. Bu makalemizde bilgisayarların neden kendi kendine kapandığına ve hangi yöntemleri uygulamanız gerektiğine değineceğiz. Bilgisayar kendi kendine kapanıyor ise ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
352
858,506Konular
983,085Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt