Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Siz Affedermiydiniz ?

Siz Affedermiydiniz ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Evet arkadaşlar lise döneminde başımdan geçen bir olayı sizinle paylaşmak ve görüşlerinizi olmak istiyorum
Lise 2 sınıfın birincil günü okula yeni bir kız gelmişti,ast yeniler paylaşılamaz derler lisede,neyse ben kızdan fazla hoşlandım lakin kimseye belli etmedim,bizim arkadaşlar kutup mevzuya girip kıza sulanmaya başladılar tabikiAradan birazcık süre geçti kız daha kimseyle çıkmıyor fakat talipi cidden çok Basketbol seçmeleri geldi çattı,bende bir yıl önceki takımdan atıldığım için seçmelere her tarafta girmek zorunda kaldım,kız da ordaydı ve bana bakıyordu,orda elim ayağım birbirine dolandı ve nihayetiyle seçilmiştim
Her neyse benimde kızlarla arkadaşlık açısından aram daima iyi olmuştur ve o zamanlar da sınıfta fazla değer verdiğim kızlar vardı,seçmelerden bir gün sonradan bana o kızın ve kankasının ikisinden birini seçmemi ve onunla çıkmaya başlamamı söylediler,bende dediklerini yaptım ve hoşlandığım kız ile çıkmaya başladım
Aradan 2 ay geçti,ben o zamanlar sigara kullanmıyorum lakin kız arkadaşım kullanıyordu,her sabahtan buluşup okula beraber giderdik,ben artık çılgın gibi seviyordum kızı,beni ablası ile falan tanıştırmıştı zamanla O, 2 aylık süre zarfı içinde kız arkadaşıma vaktiyle ve o anda aşık olan hayatta karşıma almayacağım bir sürü kişiyide karşıma almıştım
Neyse bir gün ben bunu yakın bir arkadaşımla tanıştırmıştım,o günden sonra bana defalarca o arkadaşımı sorup duruyordu,meğersem arkamdan iş çevirmeye başlamışlar Gün geldi ve benden ayrıldı,bir gün daha sonra o arkadaşımla çıkmaya başladı
Ben ikisinide silmiştim o lahza lakin kalbimden katiyen silemedimKızı yok bana atılan kazık o kadar bir oturmuştu fakat acısını kendi başıma unutmaya çalıştım,sigarayı bıraktım
Katiyen unutamayacağımı sanmıştım ama gelin görün oysa bunu başardım,her gün okul yolumu onların geçtiği yol üstünde arkadaşlarımı bekleyerek geçirdim,yani her gün el ele, kol kola önümden geçiyorlardı bende inatlarına o yolda her gün duruyordum,acımı kalbime gömdüm ve unuttum
O sene dediğim gibi sigaraya başladım,evden kaçtım,sınıfta kaldım
Her işte bir hayır vardır deyip kendimi kuvvetli tutmaya çalıştım ve o günden daha sonra hiç içten sevemedim kimseyi
Aradan 2 yıl geçti ve kız bana geri dönmek istedi bende 1 hafta kadar bir düşünme süresinden sonradan kabul ettimAmacım onu ihanet etmek yada bana yaşattıklarını yaşatmak değilde benle ne kadar mutlu olabileceğini göstermekti
Ben bence başardığımı sanıyorum 23 hafta değin çıkıp ayrıldık ve içim her zamanki olduğundan çok daha sıcacık eminim buna

Eğer tamamen değin üşenmeden okuduysanız teşekkür ediyor ve sizden şu cevabı istiyorum

Siz Olsaydınız Affedermiydiniz ?

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,742Kullanıcılar
yakshaSon üye
Üst Alt