Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

siz biliyor musunuz kardelen çiçeğının hikayesini

siz biliyor musunuz kardelen çiçeğının hikayesini
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
siz biliyor musunuz kardelen çiçeğının hikayesini kardelen ve güneşin hikayesi kardelen güneş kardelenin güneşe aşkı kardelenle ilgili sözler kardelenle ilgili güzel sözler KARDELEN ÇİÇEĞİ Kardelen çiçeği, etrafındakilerin dostlarının anlatımıyla güneşe aşık olurAslında hayatında güneşi hiç görmemiştir Çünkü bilir oysa güneşi gördüğü an canından olacaktır Ama bu aşk içinde böylece büyür pek büyür ki artık dayanılmaz bir hal alır ve Allah'a dua eder,bana bir defacıkta olsun güneşi görmeyi nasip et diye Ve bir gün dayanamaz Allah'ın huzuruna çıkar ve şöyle der; Allahım güneşi görmem için bana izin ver Allah'ta ona şöyle seslenir; Ey kardelen bilmez misin ama sen narin bir çiçeksin ve güneşle karşılaştığın lahza canından olabilirsinİyi düşün sana 2 gün mühlet veriyorum, ya güneş ya canın Kardelen yüce rabbinin huzurundan ayrılır ve düşünürFakat içindeki güneş sevdası az daha onu içten içe kemirir2günün sonunda Rabbinin huzuruna çıkar ve şöyle der; Bu aşk beni pek büyüledi ancak güneşi bakmak için can atıyorum Allah'ta ona; Cesaretini taktir ederim ey kardelen ama bir yanlamasına da üzülürüm,çünkü canından olacaksınder ve kardelen güneşi görmenin aşkıyla tutuşurken karın üzerine çıkmaya karar verir Bütün o beyaz karın içinden kafasını çıkardığı an güneşi görür,fakat ona daha önce söylendiği gibi canından olur id Bu olay herkesin kalbinde yer ederHerkes çocuklarına ve torunlarına bu olayı anlatır,nasihatte bulunurlar Eğer günün birinde aşık olursan,birini fazla seversen KARDELEN gibi cesaretli ol Eğer KARDELEN değin cesaretin yoksa Sakın Aşık olma!!!sizbiliyormusunuzkardelencicegininhikayesini5c51783762127gifalt :d014: D014 :d014:sizbiliyormusunuzkardelencicegininhikayesini5c51783762127gifalt :d014: D014 :d014:  

858,477Konular
981,291Mesajlar
29,560Kullanıcılar
xanzalSon üye
Üst Alt