Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Siz bu ezanlar hakkında ney düşünüyosunuz benim bu sorunuma bir yardım edin lütfen ?

Siz bu ezanlar hakkında ney düşünüyosunuz benim bu sorunuma bir yardım edin lütfen ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Normalde imsak'larda yazılan saat ile okunan ezan yerini tutmuyor Ben sahurumu yaptıktan sonra elimde su ile balkona çıktım normalde ezanın okunmasına daha 2 dakika vardı ancak çıktığımda suyu içmeye başladım ilk ezan sesi duyuldu sonra bir kaç ezan sesi daha duyuldu ama hala 2 dakika vardı sonra tekrar içmeye devam ettim ve zor zoruna bitirdim balkondan çıktığımda daha 20 saniye vardı sonradan 20 saniye geçti sonradan yine ezanlar okunmaya başlandı Sizce ben hatamı yaptım orucum bozuldumu ? bozulmadı mı ? bu ezanlar hakkında ne düşünüyosunuz bence çok saçma oldu ezanın ayrı dakikalarda okunması ve ayrı yerlerde okunması insan karıştırıyor !

858,497Konular
981,905Mesajlar
29,931Kullanıcılar
yskermjxSon üye
Üst Alt