Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Siz çocukken ne oynardınız

Siz çocukken ne oynardınız
0
63

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Zamanla nasıl değişiyor insan!
Hangi resmime baksam ben değilim
Nerde o günler, o şevk, o heyecan
Bu gülümseyen adam ben değilim;
Yalandır gamsız olduğum yalan

Ne hoş söylemiş üstad, zaman neler alıp götürüyor insandan ve neler getiriyor doğan yeni gün
Dün çocuktum yollarda arkadaşlarımla oyunlar oynuyordum, bugün bir bakmışım evlenmişim çocuğum sokakta
arkadaşlarıyla oynuyor lakin herşey çok ayrı

Kızlar annelerinin yaptığı bez bebeklerle oynarken, erkek çocukları mermer oynar, çember çevirirlerdi
En büyük zevkimiz sek sek, uzuneşek, saklanbaç oynamak ve ip atlamaktı o zamanlarda acilen bakıyorum
çocuğuma playstation oynuyor, barbie giydiriyor, tek tuşla evler yapıp tekrar tek bir tuşla bütün yaptığını siliyor

Tozlu kaldırımlarda pazardan gücenmiş terliklerle çamurdan hayvanlar yaptığımız o günler fazla geride bundan böyle
annelerimizin ezan okunuyor haydi artık evediye bağırması kulaklarımızda değil mi? Ne zor olurdu
oyunu bırakıpta eve girmek
Güzeldi gerçekten eski günler hepbirlikte oynanan cadde oyunları, istoplar, yakartoplar, yedikiremitler
haydi gelin biraz o günlere dönelim içimizdeki çocuğa soralım ne oynamak isterdi şuan, en fazla neyi özledik
ve mazide kalmış hangi arkadaşımızın sesini

SEShttp:wwwfiledencomfiles20084131864400k%C3%BC%C3%A7%C3%BC%C4%9F%C3%BCmmp3SES *

858,461Konular
981,117Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt