Siz evlenemezsiniz diyaloglari Durun siz evlenemezsiniz Niye ancak ne Sus burda soruları ben sorarım Işlenmiş ağbi Durun siz evlenemezsiniz Kulübelencez zaten Durun siz evlenemezsiniz Niye ki ayol Çünkü siz i*nesiniz Gel aşkım hollandaya gidelim Durun siz evlenemezsiniz Niyeki Ne biliyim lan diyalog olsun diye şey ettim Tuncay dur biz evlenemeyiz Niyeki yiğidim Bizimi tek gecelik ilişkiydi Emrah koş sen evlenebilirsin : ) Sevinme lan hemen öle durun siz evlenemessiniz niye lan ne biliyim ben bu nıkah dairesinin delisiyim sie durun siz evlenemessiniz niye lan fırıncıylan evlenme ekmek carpar 100 kılo oldun ayrıca durun siz ewlenemessiniz + neden? o kızı ben sewiom asıgım nannnn emrah sen ewlenemessin + biliorum amca benım hiç karım olmadı durun siz ewlenemessiniz +niçin? siz kardessiniz +ewt burasıda yeşilcam studyosu dimi mk yürü git lan mizah olsun dediydimdi ben durunnnn!!! +ne oldu? ne ne oldu? +ne dion olm? unuttum hah aklıma geldii siz ewlenemessiniz +neden oysa? onuda unuttum +mk senın durun siz evlenemezsiniz niyeki çünkü bu adam nuri , bu da oğlu emrah,bende emrahın anası ne diosun vay alçak şlakkk ama hayatım o küçük emrah tanımadın mı adi tip çağrıda bulunmak itiraf ediosun küçük emrahmış yeter ulan vurma be emrah dizinin bu bölümünü de iyi yöneticilik ettik oğlum aferin iyi pijj oluyom dimi anaa durun siz evlenemezsiniz nie bee o senin kızın hee anası da senin karın bi sie yapma yaa durursanız evlenemezsiniz! ha kaç olum kaç kızın abileri gliyo, yakaladığı yerde mikcek seni hay şansımı durun siz evlenemezsiniz! kim evlenir durun siz evlenebilirsiniz ulan boşu boşuna kaçıyomuşuz desene durun siz evlenemezsiniz! niçin bizim sıramızı kapmışsınız adiler düğün daresinde bile araya kaynamışsınız yazıklar olsun pardon abi bi daha olmaz duralım lütfen ajkım biz evlenemeyiz + niye nalan neden evlenemeyiz senin sol kalçanda ben varmı + hayır yoook niyeki benimde yok işte biz belli kardeşiz durun siz evlenemezsiniz +niyeymiş o sıranı bekle yav$ak ben senden büyüğüm durun siz evlenemezsiniz +evlenmiyoruz zaten şuan sevişiyoruz +daha ileri giderse düşünücez +durun siz evlenemezsiniz neden +sana bi gerçeği açıklamamız lazım ibo neymiş o, konuşsana be bayan +sen insan değilsin ibo ben insan değil miyiiiim , ben kulun yok miyiiiiim , tanrım dünya ya beni sen attıııın sevgius