Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Siz Hangi Anıda Unutulmuş Bir Sessiniz?

0
147

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90

Ne çok anımız vardır Unutamadığımız,aklımıza geldiğinde gülümsediğimizBazen çocukluğumuzdaki bir cadde oyununu hatırlarızBazen de annemizin '' Eve gel artık '' haykırışlarını Olur Ya bir dostu Belki de geçirdiğimiz bir doğumgününü

Peki siz hangi anıda unutuldunuz? *

Similar threads

Siz Hangi Anıda Unutulmuş Bir Sessiniz? imagessizhangianidaunutulmusbirsessiniz5ad18e602c58d Ne cok anımız vardır Unutamadığımız,aklımıza geldiğinde gulumsediğimizBazen cocukluğumuzdaki bir sokak oyununu hatırlarızBazen de annemizin '' Eve gel artık '' haykırışlarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Bazen sıradan yaşamlarımızda olmadık telaşlarla karşılaşır, olmadık insanlara gereksiz kızgınlıklar hisseder ve sadece kendimizi yıpratırız Bazen, aslında hic de ummadığımız, hic duşlemediğimiz sahte oyunlarda rol aldığımızı gorur, kendimize sitem eder dururuz akıp giden zaman boyunca Bazen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Sığınacak Bir Limanınız Var mı ? Bazen sıradan yaşamlarımızda olmadık telaşlarla karşılaşır, olmadık insanlara gereksiz kızgınlıklar hisseder ve sadece kendimizi yıpratırız Bazen, aslında hic de ummadığımız, hic duşlemediğimiz sahte oyunlarda rol aldığımızı gorur, kendimize sitem eder dururuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, "Sokakta kimi yakalasalar, müteahhitlik işini canlandırmak için “Gel sana kredi verelim” diyorlar. Yapsınlar, canlandırsınlar, aferin ama bu konuya kafa yoran bir insan olarak içimden şu geçiyor: “Ya benim aziz devletim, ey benim güzel hükümetim, niye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Bu yazı tüm evli çiftlere, çalışan çalışmayan tüm bayanlara, evlenme arefesindeki bay ve bayanlara ya da evlenmek kim ben kim diyen tüm gençlere gelsin… Gelsin ki onlar da anne ve babalarına okutsun okuyanlar komşularıyla paylaşsın ve paylaşsın ki aslında içimizde var olan ve bizim farkında pek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
858,475Konular
981,255Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt